SAB Detachering
Vacature

Installatiebeheerder Rotating – IJmond

Installatiebeheerder Rotating – IJmond

Introductie

Verantwoordelijk voor beheer van turbines en compressoren

Organisatie

Onze opdrachtgever is onderdeel van een internationaal concern met een vestiging in de IJmond. Naast power supply (totaal 50MW) produceert dit bedrijfsonderdeel stoom en gassen die van vitaal belang zijn voor het productieproces. Binnen het team dat verantwoordelijk is voor beheer en onderhoud aan één van de meest cruciale installaties is plek ontstaan voor een Installatiebeheerder.

Functie

In deze functie krijg je de verantwoordelijkheid voor de betrouwbaarheid van de turbines (15-20 MW) en compressoren die van vitaal belang zijn voor het primaire proces van de onderneming. Dat betekent dat je jouw installatie goed moet (leren) kennen en voortdurend in contact bent met de gebruikers van de installatie. Je verzorgt de technische opdracht stelling (TOS) voor werkvoorbereiding, ziet toe op de voorbereiding en uitvoering hiervan en levert een bijdrage aan het verder optimaliseren van de onderhoudsplannen. Eigenaarschap van een installatie van dit kaliber betekent ook dat je periodiek consignatiedienst loopt.

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je goed thuis bent in de wereld van turbines en compressoren. Ervaring opgedaan in energiecentrales is een pre. De basis wordt gevormd door:
• een mbo4-diploma in relevante technische richting;
• kennis van onderhoudsconcepten
• bij voorkeur ervaring met SAP PM;
• vca-vol;

Aanbod

Voor de intrinsiek gedreven techneut een mooie rol binnen een hecht en professioneel team in dé technische omgeving bij uitstek. Men zoekt vaste versterking van het team, een dienstverband bij onze opdrachtgever is dan ook de insteek. De beloning is (vanzelfsprekend) conform het salarishuis van de inlener en dat is prima.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen
0251 26 72 72 of 06 45 64 03 77

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72