SAB Detachering
Vacature

Installatietechnicus (WTB) – Velsen-Noord

Installatietechnicus (WTB) – Velsen-Noord

Introductie

voor een werktuigbouwkundige met een voorliefde voor robuuste techniek

Organisatie

Onze opdrachtgever is de Pelletfabriek van Tata Steel IJmuiden; een relatief oude fabriek met oude en nieuwe technieken. De komende jaren staat in het teken van een flink aantal vervangingsprojecten. Het 11 koppig beheer en onderhoudsteam – dat te boek staat als eerlijk, open en collegiaal – wil zich daarom graag versterken met een Installatietechnicus (WTB).

Functie

Je wordt verantwoordelijk voor installatiebeschikbaarheid en –betrouwbaarheid van de Vormerij en Branderij. Installaties die belangrijk, maar ook behoorlijk slijtagegevoelig zijn. Dankzij een goed doordacht onderhoudsplan is men in staat veel storingen te voorkomen. Dat geeft je de tijd en ruimte om preventief onderhoud verder te verbeteren en in te richten. En om hardnekkige storingen grondig te analyseren en verbetervoorstellen te doen.
Hiernaast zorg je bij onverhoopte storingen voor een adequate oplossing door de juiste partij in te schakelen of zelf het euvel te verhelpen. Ook houdt je toezicht op werkzaamheden die door firma’s aan jouw installaties worden verricht.
Consignatiedienst maakt deel uit van de functie.

Functie eisen

Om deze rol succesvol in te kunnen vullen heb je:
– een afgeronde technische MBO-4 opleiding (wtb of vergelijkbaar);
– ervaring in een vergelijkbare rol opgedaan;
– gewerkt met SAP (PM, MM);
– VCA-vol;

Aanbod

Voor de echte werktuigbouwkundige is dit een prachtige rol in een technisch uitdagende omgeving. Je kunt terugvallen op de know- how en collegialiteit van een sterk team. Arbeidsvoorwaarden zijn prima, net als de toekomstperspectieven.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen
0251- 267272 of 06 456 40 377

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72