SAB Detachering
Vacature

Installatieverantwoordelijke – Velsen-Noord

Installatieverantwoordelijke – Velsen-Noord

Introductie

Houdt zich bezig beheer en onderhoud van complexe productie installaties.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een onderdeel van Tata Steel en verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van productie-installaties. Ze staat houdt beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties op hoog niveau en is continue bezig met het verder verbeteren hiervan.

Functie

Je gaat je bezighouden met het organiseren van regulier onderhoud, inspecties en keuringen aan productie-installaties van de werkeenheid. Dat loopt uiteen van het beoordelen van inspectierapporten, maken van werkvergunningen tot het houden van toezicht op geleverde services op aspecten als veiligheid, tijd, kwaliteit en geld. Bij je werk hoort ook het regelen van vervangende onderdelen, inclusief de benodigde wijzigingen in SAP, bijbehorende tekeningen en onderhoudsplannen.
Tot slot wordt van jou een actieve bijdrage verwacht bij het verbeteren van onderhoud en alle processen die daarbij horen.

Functie eisen

Je hebt een technische achtergrond en ervaring met onderhoud van productie-installaties in de zware industrie. De eisen op een rijtje:
– Relevant diploma op mbo-4 niveau (wtb, aot of vergelijkbaar);
– ervaring in een vergelijkbare functie;
– ervaring met SAP of vergelijkbaar (Maximo, Ultimo);

Aanbod

Dit betreft een Deta-vast traject en dus uiteindelijk een vaste baan bij onze opdrachtgever. Het salaris is prima, de overige arbeidsvoorwaarden uitstekend.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen
0251- 267272 of 06 456 40 377

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72