Mechanical Project Manager a.i.

Standplaats: Midden van het land

Introductie

Innovatieve startup in afvalscheidingstechnologie bouwt netwerk van selfoperating plants. Senior engineer, hands-on system integrator.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jonge organisatie, opgericht vanuit een onderzoeksproject van de TU Delft. Met een gepatenteerde technologie is zij in staat op efficiente wijze plastic afval te scheiden. Vanuit Rotterdam werkt zij aan verfijning van deze technologie. Op een aantal locaties bouwt zij op dit moment installaties voor oplevering van de eerste commerciele projecten. De organisatie is compact, lean zo gezegd en werkt samen met verschillende partners en investeerders. Het is haar doelstelling om een netwerk van eigen scheidingsfabrieken voor plasticafval te bouwen, binnen Europa. Daarmee levert onze opdrachtgever een substantiele bijdrage in de verduurzaming van gebruikte kunststoffen.

Functie

De Mechanical Projectmanager neemt de leiding in lopende en nieuwe projecten. Op dit moment vraagt een commerciële pilot plant in het midden van het land directe aandacht in de commissioningfase. Doelstelling is om deze plant in augustus op te leveren. Hier is doortastendheid nodig om structurele aanpassingen van technische randapparatuur te realiseren en goede aansluiting met de input en output van de recyclingfabriek te bereiken. Dit realiseer je door aansturing van een team van slimme engineers en monteurs én door jouw technisch inzicht.
Bij nieuwe projecten ben je vanaf de verkoopfase betrokken. Hier is het zaak de engineers aan te sturen, werk uit te besteden, te sourcen naar leveranciers van modulaire en ‘off the shelf’ onderdelen. Na het bepalen en samenstellen van de juiste (deel) installaties, werk je aan planning en voorbereiding van de bouwfase op locatie (Nederland of binnen Europa), en begeleid je uiteindelijk de bouw en commissioningfase op deze locaties.
De groei van de organisatie brengt mee dat je zelf ook meegroeit en jouw rol uitbouwt tot een leidinggevende technische functie. Dat vergt uiteraard leiderschap en organisatievermogen.

Functie eisen

Bij voorkeur ben je van huis uit een HBO of WO geschoolde Werktuigbouwkundig (Mechanical) ingenieur. Je hebt de nodige ervaring opgedaan bij machinebouwers met bij voorkeur ‘natte’ systemen, scheidingstechnieken (waterzuivering, bagger) of sorteersystemen van ‘droge’ producten. Het proces kent fases van natte reiniging, drogen en scheiden, met elk zijn specifieke technische uitdagingen. Je bent hands-on, nauwkeurig maar ook in staat het grote geheel te overzien en deadlines te halen. Jouw organisatorisch en motiverende vermogen is sterk ontwikkelt om gezamelijk de klussen te klaren. Je vindt het geen probleem te reizen naar en te verblijven op projectlocaties.

Aanbod

Idealiter ben je op korte termijn en op interim basis beschikbaar om de eerste klus op locatie af te ronden. Mogelijk klikt het met elkaar en wacht je vervolgens een toekomst van mogelijk sterke groei, maar ook onzekerheid, waarin je kan meegroeien met deze ambitieuze organisatie.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
+31(0)23-55 19 555 of +31 (0)646418829
Deze opdracht wordt ingevuld ism onze partner BuildingCareers

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Deel de vacature met je netwerk

Solliciteer direct

  Upload CV   Via LinkedIn

Solliciteer direct

  Upload CV
  Via LinkedIn

Voor inlichtingen


Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  0251 26 72 72

Help ons met het vinden van de juiste kandidaat en verdien 20% van de marge

  Goed voor elkaar