SAB Detachering
Vacature

Medewerker inbedrijfstelling – Andijk

Medewerker inbedrijfstelling – Andijk

Introductie

Hoogwaardige filtertechniek, tijdelijke opdracht met internationaal karakter, duur circa 5 maanden.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een belangrijke mondiale speler op gebied van technologie ontwikkeling in waterzuivering. Vanuit de R&D locatie in Andijk worden verschillende nieuwe filtratietechnieken ontwikkeld en uitgetest. Voor een onderhoudsproject aan filtersysteem van een waterzuiveringsinstallatie zoeken wij kandidaten met technische affiniteit.

Functie

Het werk bestaat uit het verwijderen van verlijmde kunststof onderdelen, een grondige inspecteren en testen van zeer kwetsbare membranen. Dit proces vereist een aantal opvolgende nauwgezette stappen. Je werkt met behulp van een portaalkraan, warm waterbaden en speciale gereedschappen. Het is beslist geen zwaar werk, de nauwkeurigheid en kwaliteit is belangrijker dan tempo en kwantiteit. De vervolg opdracht bestaat uit het opnieuw plaatsen van de cilinders in een tank. Hiervoor werk je in fabrieken in Andijk en in Engeland. Ook dit is zeer nauwgezet precisiewerk, waarvoor je geduld en een vaste hand nodig hebt. De uitdaging is om de fabriek in Engeland mee te helpen in bedrijf te komen. Hiervoor ben je 1 – 2 maanden in Engeland met regelmatig een weekend naar huis.

Functie eisen

Je het zoals genoemd technische affiniteit, maar als opleidingsrichting is dit niet het belangrijkste. Wel heb je minimaal een MBO4 niveau. Je houdt van precies en nauwkeurig werk, waarbij je zelf actief en hands on bent. Je werkt in tweetallen zelfstandig, zorgt voor een goede werkplanning (ivm het proces van opwarming) en je verzorgd zelf de aan en afvoer van de cilinders naar de werkplaats. Bij elke cilinder horen documenten waarin je aangeeft welke onderhoudsverrichtingen en testen zijn gedaan. Dat vereist administratieve vaardigheden. Verder ben je bereid enkele tours van twee weken naar Engeland te reizen en te werken.

Aanbod

Een interessante functie als overbrugging, maar wellicht – gezien de groeiverwachtingen van de organisatie –
met perspectief op meer. En mogelijk uitzicht op uitzending naar Engeland. Ook vitale gepensioneerden zien wij graag reageren.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen
0251 26 72 72 of 06 456 40 377

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72