Operationeel Directeur/Calculator

Standplaats: Zuid-Holland

Introductie

Civiele calculator/projectmanager met ondernemingszin!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot, civiel aannemersbedrijf waar kwaliteit, veiligheid en betrokkenheid de belangrijkste factoren voor succes zijn. Zij willen de beste zijn in hun vak. Het dagelijkse werk bestaat uit bouw- en onderhoudswerkzaamheden onder extreem lastige omstandigheden in de (olie en gas)industrie in en rond de Rotterdamse haven. Op het gebied van civiele techniek, bouwkunde en infrastructuur verzorgt zij de engineering tot aan oplevering. Vooruitdenken en anticiperen zijn essentieel voor het succes. De langdurige band met de diverse opdrachtgevers bewijst dit. De cultuur van de organisatie laat zich het beste kenmerken door hard werken, nuchter en oprecht en trots. De directeuren/ eigenaren zijn op zoek naar een rechterhand, die mee wil denken, verder wil bouwen en een bijdrage wil leveren aan de verdere groei van de organisatie.

Functie

Als operationeel directeur én calculatorisch geweten van de organiatie ben je niet alleen het dagelijkse aanspreekpunt binnen de organisatie maar ben je bovenal betrokken bij nieuwe én lopende projecten en vertegenwoordig je de organisatie bij bestaande klanten én nieuwe opdrachtgevers. In overleg met de projectleiders bepaal je de scope, stel je de offertes op en weet je bovenal slim te calculeren. Je denkt mee over bestaande processen, bent regelmatig op de werklocaties te vinden en je bent je continue bewust van het feit dat het buiten verdiend moet worden. Samen met de directie geef je richting aan het bedrijf, zowel strategisch als op korte termijn. Kortom ondernemend met de voeten in de klei en een groot financieel besef.

Functie eisen

Je hebt je sporen verdiend binnen de aannemerij. Bij voorkeur in de (zware) industrie. Je bent gewend om projecten succesvol af te leveren onder complexe omstandigheden waarbij je te maken hebt met diverse partijen en continue processen. Je hebt stevige ervaring met het calculeren van (grote) projecten en vind het plezierig om dicht op de ‘operatie’ te zitten. Je bent klaar voor een volgende stap waarbij je mee mag praten, koers kunt bepalen en altijd bezig kunt zijn met het neerzetten van het beste resultaat. Daarnaast beschik je over onderstaande kwalificaties:

• Afgeronde opleiding Bouwkunde of Civiel, minimaal HBO-niveau
• Minimaal vijf jaar ervaring binnen de aannemerij, bij voorkeur in de industrie
• Ondernemend en een sterk arbeidsethos
• Nieuwsgierig, streetwise, nuchter en recht door zee
• Sterke communicatieve vaardigheden

Aanbod

Zelfstandige functie met grote verantwoordelijkheid – en doorgroeimogelijkheden – binnen een zeer gezonde en ondernemende organisatie. Prima arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Deze vacature wordt ingevuld in samenwerking met onze partner BuildingCareers. Neem voor meer informatie contact op met Sanna Willebrands op telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 42 41 16 12

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Deel de vacature met je netwerk

Solliciteer direct

  Upload CV   Via LinkedIn

Solliciteer direct

  Upload CV
  Via LinkedIn

Voor inlichtingen


Sanna Willebrands
Direct: 06 42 41 16 12
Kantoor: 0251 26 72 72

Help ons met het vinden van de juiste kandidaat en verdien 20% van de marge

  Goed voor elkaar