SAB Detachering
Vacature

Projectplanner Maintenance – Velsen-Noord

Projectplanner Maintenance – Velsen-Noord

Introductie

Uitdagende spilfunctie om mens en materieel optimaal in te zetten op industriële onderhoudswerken.

Organisatie

STAALWERK bv is een belangrijke dienstverlener binnen de staalindustrie. Zij opereert al meer dan vijftig jaar in de IJmond en is gespecialiseerd in constructiebouw, machinebouw, montage, revisie en modificatie. De sectoren waarin zij actief is, zijn de zware industrie, civiele bouw, maritieme industrie en offshore en de werkzaamheden verrichten zij zowel op locatie als in hun werkplaats. Staalwerk bv is ook al meer dan een halve eeuw huisleverancier van Tata Steel, een technisch complexe 24/7 operationele staalfabriek. Voor Tata Steel voert Staalwerk bv diverse onderhouds- en revisieprojecten uit in eigen regie en beheer. Door grote kennis van de installaties en systemen heeft zij een intensieve samenwerking en wederzijds vertrouwen opgebouwd met deze grote industrieel. De organisatie heeft twee belangrijke pijlers: fabricage en montage. Deze worden via het bedrijfsbureau met elkaar verbonden.

Functie

Voor de uitbreiding van het onderhoudsprogramma van haar klanten is deze functie als nieuwe rol binnen de organisatie vacant. Je bent werkzaam vanuit het bedrijfsbureau. Je wordt hier verantwoordelijk voor de optimale inzet van mens en materieel op alle montage onderhoudsprojecten. Kenmerk van deze projecten is dat het gaat om planmatig en ad hoc onderhoud, waarbij in nauw contact met de klant het uitvoeringsmoment wordt bepaald. Soms is dat kritisch, soms kan dat ‘tussen de bedrijven door’ worden uitgevoerd. Dat leidt tot een dynamische planning, waarbij je overzicht hebt op aflopende, huidige en nieuwe klussen en stem je continu met projectleiders en uitvoerders af wie, wat, waar beschikbaar komt. Wat nodig is, signaleer je tijdig en bestel je bij leveranciers (denk aan hijskranen, materieel, steigers, hoogwerkers etc). Daarnaast draag je actief bij aan het verbeteren van bedrijfsprocessen en de automatisering hiervan. Uiteindelijk wil je de supply chain real time in beeld krijgen, informatie delen en daarmee een zo hoog mogelijke efficiency realiseren. Verder bestaat het werk uit administratieve afhandeling en controle van ingehuurde/gekochte diensten of materieel en overige werk coördinerende taken.

Functie eisen

Je bent een logistieke of bedrijfskundige professional op HBO niveau, met enkele jaren relevante ervaring. Technische affiniteit in deze technische omgeving is een must, maar je hoeft geen ingenieur te zijn. Jouw belangrijkste asset is de kunst van het puzzelen met beschikbare en gevraagde capaciteit en het creëren van overzicht en planning. Je hebt scherp oog voor efficiency voordelen, maar kijkt wel vooruit om te anticiperen op de dag na morgen of volgende week. Je maakt analyses van projectperformances en brengt deze in beeld naast gestelde kpi’s. Jouw analytische aard helpt je met feiten te spreken en je bent in staat constructief overleg te voeren met jouw interne opdrachtgevers. Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn key om deze nieuwe functie verder naar je eigen hand te kunnen zetten. Je neemt de vrijheid om kritisch en proactief werkprocessen te beoordelen en met verbetervoorstellen te komen.

Aanbod

Nieuwe functie, mede zelf vorm te geven als planner binnen de suppy chain van industrieel onderhoud.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
op telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  0251 26 72 72