Jij bent ingenieur

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je je verder ontwikkelen? Een volgende carrièrestap maken? Heb je een mooie technische opleiding? Houd je van de 24/7 industrie? Wij kunnen je helpen.

Wij hebben opdrachten voor ingenieurs van zowel de TU en HTS als ook opdrachten op MBO-4 niveau. Gerichte werkervaring is hierbij vaak een must.

Het betreft vaak projectmatig werk met een duidelijk herkenbare oplevering. Voor grote projecten wordt het projectteam vaak aangevuld met externe krachten. Het kan gaan om verschillende projectteam functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan engineering, operations, maintenance, projectmanagement, commissioning, construction management, document control. De projecten zijn vaak herkenbaar, spraakmakend en altijd een mooie aanvulling op je cv.

Daarnaast is het mogelijk om tijdelijk werk te gaan doen als opstap naar een vaste aanstelling, deta-vast. Het geven van een jaarcontract wordt tegenwoordig vaak via een detacheringsbureau geregeld. Deze opdrachten en vacatures variëren sterk en vind je terug op onze site. Het is vanzelfsprekend dat wij discreet met je gegevens om gaan.

Op onze website zijn de meeste vacatures te vinden. Niet alle projecten komen op de site. Vaak omdat we deze snel moeten en kunnen invullen.
Zie je geen passende vacature en wil je wel op korte termijn aan de slag? Stuur dan een open sollicitatie of bel ons op 0251 – 267 272.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld conform ons privacy statement.