Jij bent ingenieur

En je bent op zoek naar een nieuwe baan. Of je wilt je verder ontwikkelen, een volgende carrièrestap maken. Je hebt een mooie opleiding en je houdt van de 24/7 industrie. Dan heb je goede kans dat wij je aan een functie kunnen helpen die je past. Op projectbasis, in een (tijdelijk) dienstverband of als ZZP’er.

Hieronder vind je onze actuele vacatures. Als jouw functie er niet tussen staat, maar je hebt wel zin in een nieuwe uitdaging, stuur dan een open sollicitatie. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk bellen of mailen.

 

Jij bepaalt

Kennismaking & Selectie

We maken altijd eerst persoonlijk kennis. Tijdens deze intake vertellen we ook wat je van ons kunt verwachten.

Als we iets voor je kunnen betekenen, gaan we op basis van jouw wensen en ervaring op zoek naar de mogelijkheden binnen ons netwerk. Voor sommige functies is een assessment onderdeel van de selectie.

Aan het werk

Je kunt op verschillende manieren voor ons aan de slag: binnen een project, in een (tijdelijk) dienstverband of als ZZP’er. SAB zorgt altijd voor een introductie bij je nieuwe werkgever en we blijven je graag volgen. Wellicht kunnen we je bij een volgende stap weer van dienst zijn.

alle vacatures 

Factuur contract service
voor ZZP’er?

  Wij helpen je verder

Afgelopen 5 jaren werkten gemiddeld ruim 250 mensen dagelijks via SAB