Wij zoeken ingenieurs. Voor u!

SAB is al 65 jaar actief als detacheringsbureau voor de 24/7 industrie in Noord-Holland. Wij detacheren technici en projectmedewerkers op HBO- en WO-niveau. Denk aan ingenieurs, inkopers, projectleiders en hooggekwalificeerde specialisten voor ontwerp-, productie- en onderhoudsprocessen.

Onze recruitment consultants zijn betrokken professionals, die meer dan 10 jaar ervaring hebben met de werving en selectie van engineers. Door kwalitatief invulling te geven aan de flexibele schil, ontzorgen we bedrijven in de industrie, technische dienstverlening en/of nutsvoorzieningen.

Uiteraard bemiddelt SAB al jaren Zelfstandige Professionals (ZZP’ers) in kennisexpertise of (project) management functies. Vanaf 1 mei 2016 geldt hier de nieuwe wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, kortom DBA. Deze wet bepaalt dat nu ook opdrachtgevers achteraf aansprakelijk kunnen worden gesteld wanneer blijkt dat de ingeleende ZZP’er toch als schijnzelfstandige wordt beoordeeld door de Belastingdienst. Voorheen gaf de VAR hierover vooraf al vrijwaring. Deze VAR is nu vervallen.We merken dat deze nieuwe nog wet voor de nodige onduidelijkheid enĀ  voorzichtigheid bij inleners zorgt om nog langer rechtstreeks ZZP’ers in te huren. Gelukkig is dat niet nodig wanneer SAB met zowel inlener als met ZZP’er goede afspraken maakt. Meer over deze afspraken en randvoorwaarden leest u hier.

Afgelopen 5 jaren werkten gemiddeld ruim 250 mensen dagelijks via SAB

Factuur contract service
voor ZZP’er?

Wij helpen je verder