Arbeidsbemiddeling voor ingenieurs

SAB Detachering heeft vacatures in de techniek door heel Nederland.

Ben je op zoek naar een technische opdracht met inhoud? Of ben je op zoek naar een gespecialiseerde ingenieur?

SAB Detachering is in 1950 opgericht door de Koninklijke Hoogovens in IJmuiden, nu Tata Steel, om te voorzien in de tijdelijke behoefte aan ingenieurs (hts/tu). Sindsdien hebben wij ons gespecialiseerd in het detacheren van technisch personeel. Wij kennen de technische markt goed en begrijpen de inhoud van het werk. Daardoor is ons netwerk met succes uitgebreid en maken naast Tata Steel nu ook veel andere 24/7 industriële bedrijven graag gebruik van SAB Detachering.

We verzorgen projectmatige technische detachering, maar ook als detachering als opstap naar een vaste aanstelling (detavast) van mbo4- tot en met wo-niveau.

Wij houden van techniek en begrijpen wat ingenieurs en opdrachtgevers belangrijk vinden. SAB Detachering herkent managementtalent. In de markt van ingenieurs zijn wij de specialist. Onze service is persoonlijk en wij geloven in kleinschaligheid, want daarin schuilt de liefde voor ons vak, het geven van kwaliteit en volle aandacht voor onze opdrachtgevers en gedetacheerden. Loyale opdrachtgevers en professionals weten ons te vinden als ze ons nodig hebben. Met veel zorg en aandacht: goed voor elkaar.

Ben je op zoek naar een technische opdracht met inhoud? Of ben je op zoek naar een gespecialiseerde ingenieur?

Coronavirus: de stand van zaken

Ook wij hebben te maken met aanpassingen en beperkingen in ons werk door het coronavirus. Wil je weten welke maatregelen wij hebben getroffen en hoe je ons kunt bereiken? Lees dan onze laatste update.