SAB Detachering
Vacature

Area Sales Manager – Regio Amsterdam

Area Sales Manager – Regio Amsterdam

Introductie

Technisch inhoudelijk, commercieel talent met ondernemerszin. Weet kansen te verzilveren en marktaandeel uit te breiden.

Organisatie

WILO Nederland is onderdeel van een groot internationaal concern. Zij zijn een toonaangevende fabrikant van pompen en pompsystemen voor woningbouw, utiliteit, water management én industrie. WILO ontwikkelt zich steeds meer van componentenfabrikant tot leverancier van systemen. Zij is door haar innovatie maatgevend in de branche. Er is een sterke focus op productontwikkeling waarbij de vraag vanuit de markt vertaald wordt naar hoogwaardige kwaliteitsproducten. Door haar aanwezigheid in meer dan 60 landen waarborgt WILO de groei en houden zij focus op trends, ontwikkelingen en vragen vanuit de markt. Binnen de Business Unit Building Services Nederland zijn 6 Area Sales Managers actief. Voor de regio Noordwest Nederland zoeken zij een ondernemende en creatieve collega.

Functie

Als Area Sales Manager Building Services mag je ondernemen binnen een informele maar professionele onderneming. Door goed relatiebeheer, een doordacht en creatief verkoopplan weet je bestaande relaties (groothandels en installateurs) te behouden én new business te genereren. Met creatieve ideeën, aanwezigheid in de markt en een focus op ontwikkelingen in de installatie industrie zit jij boven op de markt. Je uitgebreide kennis stelt je in staat inhoudelijk te adviseren over de pompen en pompinstallaties voor de gebouwentechniek. Indien wenselijk organiseer je trainingen of reizen naar de Wilo fabrieken. Deze rol vul je grotendeels zelfstandig in, je neemt initiatief en bent alert. Je werkt vanuit huis en rapporteert aan de Business Unit Manager.

Functie eisen

In deze positie is het van groot belang dat je affiniteit hebt met de markt van Wilo. Kennis van pompen/pompsystemen is een pre en geen must. Daarnaast beschik je over:
• HBO-opleiding in technisch, commerciële richting
• Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een commerciële rol
• Sterke, ondernemende focus, communicatief, zelfstartend en pragmatisch
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré

Aanbod

Zelfstandige positie bij een gedreven en professionele onderneming met een breed en innovatief productengamma en veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen . Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Sanna Willebrands op telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 42 41 16 12

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Sanna Willebrands Sanna Willebrands
Direct: 06 42 41 16 12
Kantoor: 0251 26 72 72