SAB Detachering
Vacature

Assistent Engineer Werktuigbouw – Den Helder

Assistent Engineer Werktuigbouw – Den Helder

Introductie

voor ervaren werkvoorbereider wtb uit de petrochemie met uitstekende kennis van SAP PM

Organisatie

De afdeling IGKBW van de Directie Materiele Instandhouding (DMI) verzorgt de instandhouding van alle vaartuigen van de Koninklijke Marine die kleiner zijn dan 100 meter en het verwerven van eenvoudige vaartuigen. In totaal beheert IGKBW ruim 200 vaartuigen, variërend van RHIB’s tot en met Hydrografische Opnemingsvaartuigen (Zr.Ms. Luymes en Zr.Ms. Snellius). De instandhouding omvat het onderhoud aan het materieel maar ook het wapensystemmanagement en het zorgen dat de technische bedrijfsvoering goed georganiseerd en uitgevoerd wordt.
IGKBW bestaat uit ongeveer 200 personen, de sectie Engineering, waar de vacature onder valt, bestaat uit 35 personen.

Functie

Je krijgt twee hoofdtaken:
1. planning van de afdeling engineering verzorgen; engineering bestaat uit 30 engineers die bestuurd worden vanuit SAP. De assistent engineer stemt af met de uitvoerende engineer en de aanvrager en maakt vervolgens orders, operaties en zo nodig ATB’s aan in SAP. Door de verscheidenheid in aanvragers en engineers moet de assistent engineer veel afstemmen.

2. standaard taaklijsten maken in SAP. Engineering is de normstellend binnen DMI en taken die vaker voorkomen worden vastgelegd in een standaard taaklijst. In de standaard taaklijst moeten alle benodigde informatie opgenomen worden. Bijvoorbeeld de uitvoerende afdeling, het aantal uren dat een taak duurt, de benodigde materialen, hulpmiddelen en documentatie. De inhoud moet afgestemd worden met de inhoudelijk verantwoordelijke engineer en de uitvoerende afdeling.

Functie-eisen

Onze opdrachtgever heeft een uitgebreid profiel opgesteld, en dat bespreken we natuurlijk graag met je als je:
– een diploma op MBO niveau 4 Werktuigbouw hebt;
– de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar met SAP (PM) hebt gewerkt;
– de afgelopen 10 jaar minimaal 2 jaar als werkvoorbereider in de petrochemie, Scheepsbouw of Transport hebt gewerkt;

Aanbod

Een langdurig project met een geschatte looptijd van 6 jaren. Inschaling is in overleg, waarbij Salarisschaal volgens 8 BARD het uitgangspunt vormt. Wanneer je voor een dienstverband bij onze opdrachtgever opteert dan zijn de functie en salarisschalen van onze opdrachtgever maatgevend. Bij een interim inzet zijn we niet gebonden aan schalen en ligt de honorering boven marktconform (e.e.a. afhankelijk van de ervaring binnen de functie en het vakgebied).

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen
0251 26 72 72 of 06 456 40 377

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina