SAB Detachering
Vacature

Calculator Werkvoorbereider – IJmond

Calculator Werkvoorbereider – IJmond

Introductie

Productietechniek en inzicht combineren voor een optimale flow van ‘aanbieding tot aflevering’

Organisatie

Onze opdrachtgever is een innovatieve ‘creator’ binnen de metaalverwerkende industrie. Vanuit lange historie en vakmanschap is deze organisatie uitgegroeid naar een circa 100 man sterke bedrijvengroep. Haar activiteiten zijn klant specifieke product engineering, CNC verspaning, 3D metaal printing technology, assemblage en industriële onderhoudsservices. Een recente participatie geeft naast een financiële impuls een sterk nieuw elan en ambitie om verder uit te groeien als ‘world class manufacturer’. De organisatie heeft het laatste jaar flink geïnvesteerd in mensen en middelen om de effectiviteit en productiviteit van de organisatie sterk te verbeteren.

Functie

In deze rol ben je een belangrijke schakel binnen het proces van ‘aanbieding tot aflevering’. Daarin werk je nauw samen met sales, supply chain en productie. Doel van jouw rol is het technisch uitwerken van een klant aanvraag met een heldere calculatie en planning. Door jouw inzicht en ervaring in CNC productietechnieken, maak je op basis van de werktekening van de klant een calculatie voor benodigde bewerkingstijd en materiaal. Je bepaalt welke machines welke bewerkingen doen en ook de juiste productievolgorde. Dit genereert de kostprijs die je met je collega van Sales deelt. Zodra de klant op basis van jouw offerte de order plaatst, draag je deze over aan je collega’s van productievoorbereiding en inkoop. De uitdaging is het om de conversieratio van offerte naar opdracht te verhogen. Jouw werktuigbouwkundig inzicht en gevoel voor kosten en planning draagt hier uiteraard sterk in bij, je bent samen met je collega’s in staat slimme en efficiënte productie oplossingen te bedenken.

Functie eisen

Deze rol is uitdagend voor een MBOer werktuigbouwkunde met CNC productie ervaring en of in werkvoorbereiding. Mogelijk ben je HBOer werktuigbouwkunde en heb je ervaring als tekenaar of programmeur van CNC machines (Hypermill). Met een HBO achtergrond is de functie zeker nog uit te breiden om aan te sluiten op jouw wensen. Ervaring binnen de metaalverwerkende sector of machinebouw heeft de voorkeur. Je hebt goede kijk op moderne metaal bewerkingstechnieken en productie efficiency.
Daarnaast ben je communicatief sterk ontwikkeld en heb je organisatievermogen. Bovenal zit ambitie en getting the job done in jouw bloed.’ Kan niet bestaat niet!’.

Aanbod

Meebouwen aan versie 2.0 van deze onderneming, onder leiding van twee zeer ambitieuze en ervaren directieleden.
Prima salaris.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 46 41 88 29

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  0251 26 72 72