SAB Detachering
Vacature

Customer Service Representative B2B (Franstalig) – Velsen-Noord (HBO)

Customer Service Representative B2B (Franstalig) – Velsen-Noord (HBO)

Introductie

vaste baan in Automotive voor servicegerichte hbo’er

Organisatie

Onze opdrachtgever is de afdeling Customer Service van een industriële multinational, speler op de wereldmarkt.

Deze service afdeling werkt voor zowel externe als interne klanten en heeft een uitgesproken internationaal karakter. Dit is de spil tussen enerzijds klanten en accountteams en anderzijds interne afdelingen als Productie, Planning, Supply Chain en Transport. Het proces van orderregistratie tot en met uitlevering aan de klant wordt vanuit deze afdeling proactief gemonitord en -waar nodig- bijgestuurd. Daarnaast worden alle externe en interne contacten vanuit deze afdeling onderhouden.

Functie

De Customer Service Representative (CSR) is het vaste aanspreekpunt voor de klant. Je beoordeelt en verwerkt orders waarbij je zorgt voor een heldere technische specificatie en bewaking van de volumestromen. In het vervolgtraject monitor je de ordervoortgang en bewaak je de voorraad. In feite heb je de rol van intermediair tussen de klant, jouw collega’s van verkoop en de productie. Tot slot krijg je een initiërende rol in het verbeteren van dienstverlening naar de klant en neem je actief deel aan projecten die gericht zijn op de branche van je opdrachtgevers.

Functie eisen

We zoeken een gedreven regelaar met een commerciële achtergrond en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je Klant sensitief, stressbestendig, resultaatgericht en communiceer je gemakkelijk. En tot slot heb je:
• een relevant HBO-diploma (zoals HEAO CE, IBL, Leisure Management)
• uitstekende beheersing van de Franse taal;
• ervaring met ERP-systemen;

Aanbod

Een dienstverband voor 6 maanden, wat bij gebleken geschiktheid wordt opgevolgd door een contract bij onze opdrachtgever. Hierbij hoort een uitstekend salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 456 40 377

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina