SAB Detachering
Vacature

Engineer Gebouwgebonden Installaties (HBO) – Alkmaar

Engineer Gebouwgebonden Installaties (HBO) – Alkmaar

Introductie

Werktuigbouwkundige levert mooie bijdrage aan vitale sector.

Organisatie

Onze opdrachtgever is de afdeling Vastgoedmanagement van de Noordwest Ziekenhuisgroep, een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland met twee hoofdlocaties in Alkmaar en Den Helder.
De afdeling vastgoedbeheer bestaat uit 14 projectleiders, engineers, beheerders, adviseurs en ondersteuning. Ze is gedelegeerd eigenaar van gebouwen, ruimten en terreinen en daarmee verantwoordelijk voor het faciliteren van huisvesting. Aandachtsgebieden zijn (informatie)beheer, compliance en projecten (huisvesting/ vastgoed/ interieur).
In verband met het aanstaande pensioen van één van de huidige engineers komen we graag in contact met een enthousiasteling voor de positie van Engineer Gebouwgebonden Installaties.

Functie

Jouw werk kan ruwweg in tweeën worden verdeeld: 1. je ondersteunt de technische dienst en 2. je levert een bijdrage aan (grootschalige) ver- en nieuwbouwprojecten.

Het eerste houdt in het ontwikkelen van onderhoudsbeleid (MJOP) en de rol van installatie-expert als het gaat om het begeleiden van grote onderhoudsprojecten. Je stelt technische randvoorwaarden vast waarmee het beheer en onderhoud zo optimaal mogelijk kan worden uitgevoerd en geborgd binnen wet- en regelgeving en de eigen Noordwest normen. Ook wordt van je verwacht dat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het tactisch- en operationeel beleid van de afdeling.
Bij complexe multidisciplinaire projecten ben jij inhoudsdeskundige namens de afdeling. Zo adviseer je bij aanschaf, onderhoud en ontwerp van infrastructuur en keuze van equipment. Alles in nauwe samenspraak met het locatiehoofd technisch beheer.

Functie-eisen

Voor deze baan moet je je de installaties ‘eigen’ willen en kunnen maken. Een technische achtergrond is dan echt een vereiste. Ervaring in de gebouwgebonden installaties telt, maar we laten ons graag overtuigen door een slimme starter. De criteria op een rij:
– hbo-werk- en -denkniveau;
– een relevante opleidingsachtergrond (Werktuigbouwkunde);
– ervaring met luchtbehandelingstechniek (TVVL), onderhoudsmanagement en/of energietechniek is een pre;
– ervaring met projectmatig werken (Prince2);

Aanbod

Een vaste en zelfstandige functie in een maatschappelijk relevante organisatie. Je gaat werken in een betrokken en professioneel team en krijgt alle ruimte om m.b.v. congressen, workshops en opleidingen je ambities waar te maken.
Het salaris – afhankelijk van opleiding en werkervaring – is maximaal € 4.111,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 55) en wordt aangevuld met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, een fietsenplan en bedrijfsfitness.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 456 40 377.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen


Deel deze pagina