SAB Detachering
Vacature

Engineer Machinebouw – Medemblik

Engineer Machinebouw – Medemblik

Introductie

Ontwikkelt en verbetert eigen productie installaties

Organisatie

Onze opdrachtgever is onderdeel van een internationaal concern en toeleverancier voor de farmaceutische industrie. Productie (cleanroom, gmp) vindt plaats op installaties die bijna in z’n geheel in eigen beheer zijn ontwikkeld en gebouwd. De afdeling engineering (inclusief eigen werkplaats) kan bogen op veel know-how. En werkt nauw samen met productie om ieder project aan te grijpen om verbeteringen te realiseren. Graag komen we in contact met een handige ingenieur die wil bijdragen aan en leren van deze innovatiekracht.

Functie

Samen met ervaren collega’s van engineering en productie werk je aan verbetering van bestaande installaties. En ook het ontwikkelen van nieuwe installaties. Je engineert en tekent zelf. Hierbij krijg je veel ruimte om zelf te experimenteren en innovaties door te voeren. Vaklieden uit de eigen werkplaats bouwen jouw machine en ziet dus meteen wat werkt en wat beter kan.

Functie eisen

Deze baan biedt je de ruimte en mogelijkheden om ontzettend veel te leren. Je voelt je hier thuis als je een relevante technische achtergrond (werktuigbouwkunde/mechatronica) hebt en een gezonde dosis nieuwsgierigheid en durf bezit; ook ogenschijnlijk goede ontwerpen kunnen beter! Verder denken we aan:
• hbo werk- en denkniveau;
• beheersing van Autocad, Inventor;
• ervaring met GMP is een pre;

Aanbod

Een prachtige baan voor een onervaren engineer! Waarin je veel kennis kunt opdoen over machinebouw in de farmaceutische industrie. Op de locatie Medemblik werkt een hechte groep collega’s en laat zich karakteriseren als informeel maar uiterst professioneel.
Naast fijne collega’s en filevrij woon-werkverkeer, wordt een jaarcontract met zicht op vaste aanstelling en een salaris van maximaal €3300 bruto per maand geboden.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 45 64 03 77

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72