SAB Detachering
Vacature

Installatiebeheerder E (MBO4) – Velsen-Noord

Installatiebeheerder E (MBO4) – Velsen-Noord

Introductie

Technisch uitdagende rol: voorbereiding en beheer van planmatig onderhoud.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een joint-venture van Tata Steel en Spie, genaamd GWOC.
GWOC is gespecialiseerd in het onderhoud en beheer van de gietwals-installatie van de Direct Sheet Plant bij Tata Steel. Deze 24/7 omgeving stelt zeer hoge eisen aan mens, proces en machine. Vanuit een centrale werkplaats in Velsen-Noord en enkele satelliet units op het terrein van Tata Steel verzorgt zij de voorbereiding en uitvoering van het onderhoud van unieke zware machineonderdelen van een innovatief productieproces. Met goede kennis van de productieprocessen, vakmanschap en betrouwbaarheid garandeert onze opdrachtgever de installatiebeschikbaarheid van haar klanten.

Functie

Als installatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de technische beschikbaarheid van alle elektrische- en besturingssystemen van de Direct Sheet Plant (continu gietwals installatie). Na elke 9 weken 24/7 in bedrijf te zijn, volgt een onderhoudsstop van circa een week. Gedurende de productieweken komen er storingen of slijtages door dagelijkse inspecties aan het licht. Je beoordeelt deze op het hoe en wanneer te onderhouden en stelt hiertoe een planning en werkvoorbereiding op. Waar nodig bestel je onderdelen en overleg je met het onderhoudsteam. Verder bewaak je op basis van data de gesteldheid van de installatie en stel je op basis daarvan onderhoudsplanningen op. Je werkt toe naar de week van het geplande onderhoud en zorgt dat je tijdens de stop tussen de installaties loopt om de monteurs met kennis en advies bij te staan.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met onderhoudsprocessen in de 24/7 industrie. De dynamiek van een onderhoudsstop geeft je adrenaline om binnen de tijd, door goede kennis en voorbereiding, de installatie weer op tijd in bedrijf te krijgen.
Je hebt veel kennis van elektrotechniek in het algemeen en bij voorkeur met aandrijftechniek, hoge vermogens en besturingssystemen zoals Siemens S7. Je bent in staat goed vooruit te denken en te organiseren. Hiervoor ben je daadkrachtig, een duidelijke communicator en stressbestendig. Met tenminste een mbo4-diploma Elektrotechniek op zak, biedt deze baan uitzicht om je goed te ontwikkelen en een niveauverhogende opleiding te volgen.

Aanbod

Uiteindelijk een vaste baan met volop technische uitdagingen en carrièrekansen.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button ‘solliciteren’. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen


Deel deze pagina