SAB Detachering
Vacature

Junior R&D Engineer – Haarlem (HBO+ of WO)

Junior R&D Engineer – Haarlem (HBO+ of WO)

Introductie

Een uitdagende rol met groeimogelijkheden voor een junior R&D Engineer bij een innovatieve en unieke internationale organisatie.

Organisatie

Idemia is een dynamisch en innovatief (technologisch)productiebedrijf, onderdeel van een grotere multinational. Onder zeer strenge veiligheids- en kwaliteitseisen worden identiteitsproducten ontworpen, geproduceerd en gepersonaliseerd. Idemia werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers, veelal overheden, banken en verzekeraars.
Het bedrijf is al jaren marktleider en onderscheidt zich door de ontwikkeling van nieuwe technologieën, haar continue productiesnelheid en hoge kwaliteitsstandaard.
De R&T afdeling (research & technology) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van bruikbare technologie voor toekomstige projecten. De R&D afdeling valt onder de R&T afdeling en is verantwoordelijk voor het verder onderzoeken van concepten afkomstig van de R&T afdeling.
Als junior R&D Engineer ben je projectmatig verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe product- en productietechnologieën voor ID producten.
Graag komen wij in contact met een junior R&D Engineer.

Functie

Binnen de afdeling R&T worden concepten bedacht die door R&D moeten worden getest en beoordeeld op haalbaarheid en toepasbaarheid. Als junior R&D Engineer doe je daarvoor onderzoek en initieer je zo nodig testen in productie. Ook onderzoek je problemen die in het veld optreden om de oorzaken te achterhalen en mogelijke verbeteringen voor te stellen.
Je opereert daarbij in een internationale omgeving waarbij je nauw samenwerkt met de lokale afdelingen R&T, Quality Assurance en Operations Support Team, en met externe partners en leveranciers. De organisatie is in ontwikkeling en wat betekent dat er voor de Junior R&D Engineer genoeg kansen zijn voor ontwikkeling en om te groeien in senioriteit.

Functie eisen

Als junior R&D Engineer werk je in het speelveld tussen technologische concepten en productie. Je bent praktisch ingesteld, in staat onderzoek te doen en out-of-the-box te denken. Je hebt ervaring met het maken van analyses, presentaties en rapportages en je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.
Gevraagde kwalificaties:
• Afgeronde technische opleiding op HBO+ of WO-niveau op een van de volgende gebieden;
productietechnologie (werktuigbouw/technische bedrijfskunde)
materiaaltechnologie (chemische technologie/scheikunde/materiaalkunde)
elektronica (chiptechnologie, RFID)
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een research omgeving
• Ervaring in een laboratorium is een pré
• Affiniteit met ICT
• Hoge mate van kwaliteitsgevoel
• Goede contactuele eigenschappen en sociaal vaardig
• Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal is vereist
• Kennis/ervaring van drukwerk is een pré

Aanbod

Zelfstandige en veelzijdige functie binnen een unieke en innovatieve marktleider . Internationale doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Geertje de Vries op telefoonnummer 0251 26 72 72.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Geertje de Vries Geertje de Vries
Direct: 06 572 913 68
Kantoor: 023 55 19 555