SAB Detachering
Vacature

Maintenance Consultant – Velsen-Noord

Maintenance Consultant – Velsen-Noord

Introductie

duurzame verbeteringen d.m.v. geavanceerd industrial asset management

Organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldwijde leverancier van staalproducten. Een belangrijke productiefaciliteit staat in Velsen. Door continue onderhoudsprogramma’s te verbeteren is men in staat haar positie te behouden c.q. uit te breiden in een zeer competitieve wereldmarkt. Het continue verbeteren en optimaliseren van de productieketen is zeer bepalend voor de ‘TATA kwaliteit’ en essentieel om aan de top te blijven. In het kader van de implementatie van deze verbeterde onderhoudsconcepten is er ruimte voor een Maintenance Consultant.

Functie

Als Consultant Maintenance Engineering word je verantwoordelijk voor één of meerdere performance improvement projects bij de fabrieken in IJmuiden. Je start met het analyseren van bestaande maintenance- en productieprocessen en engineeringprincipes. Op basis van kwantitatieve gegevens maak je verbetervoorstellen en installeer je controle- en rapportagemethoden om voortgang en resultaten te meten. Daarna ga je daadwerkelijk projecten uitvoeren. Je strategische gesprekspartner is het senior management van de fabrieken (bedrijfsdirecteuren en onderhoudsmanagers). Je operationele partners zijn senior maintenance engineer en productiechefs. Het doel is succesvolle, blijvende verbeteringen in de onderhoudsorganisatie.

Functie eisen

Je hebt kennis / ervaring in asset management en/of onderhoudsprocessen binnen de (zware) industrie, vanaf 3 tot 5 jaar. Essentieel in deze functie is dat je die kennis toepast om de mensen en organisatie beter te laten presteren. Het accent ligt duidelijk op je ambitie en kwaliteiten om als consultant en projectmanager te fungeren. Als basis geldt:
• Afgeronde opleiding WO of HBO+ Techniek (WTB, E, Procestechniek, AOT of Technische Bedrijfskunde)
• Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en implementeren van onderhoudsconcepten d.m.v. lean en six sigma.
• Een passie voor continu verbeteren. Enerzijds door de techniek en methoden te verbeteren en vooral door mensen bewust te maken dat het anders kan en moet.
• Uitstekende management control en communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Wanneer je voor een dienstverband bij onze opdrachtgever opteert dan zijn de functie & salarisschalen van Tata Steel maatgevend.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen
0251 26 72 72 of 06 456 40 377

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina