SAB Detachering
Vacature

Maintenance Technician (Pharma) – Amsterdam Area (MBO4/HBO)

Maintenance Technician (Pharma) – Amsterdam Area (MBO4/HBO)

Introductie

Als maintenance engineer ben je nauw betrokken bij de bouw van een nieuwe biotech plant. Die kans komt maar een keer voorbij! Vaste baan.

Organisatie

Onze opdrachtgever zit in de fase om van Biotech start-up naar een grote Biotech farmaceut uit te groeien. Als onderdeel van een grote Amerikaanse moeder staat kennis en geld ter beschikking om per 2020 een nieuwe fabriek operationeel te krijgen. Onze opdrachtgever werkt aan een gevalideerd productieproces om op een zeer innovatieve wijze kanker te kunnen gaan bestrijden. De organisatie zal snel gaan groeien, van circa 45 mensen nu tot een verdubbeling later dit jaar. Op dit moment staat alles in het teken van het engineeren van systemen en processen en het laten bouwen en implementeren hiervan om per 2020 te kunnen gaan produceren.

De organisatie kenmerkt zich door de start-up fase, die met zeer veel dynamiek gepaard gaat, veel projecten zullen nog benoemd en toebedeeld worden aan nieuwe collega’s die vanaf begin vol gas en hands-on van start moeten gaan. In de maintenance organisatie ben je de tweede die aan boord komt, waarmee je duidelijk je stempel kunt drukken en impact kan hebben in de te maken keuzes van onderhoud van productiesystemen en facilities. De spirit en energie in het huidige team is meer dan goed, zelfs aanstekelijk, om de bepaalde doelen samen te bereiken.

Functie

Je wordt als team verantwoordelijk voor de operationele beschikbaarheid van de lab facilities en ondersteunende systemen. Deze systemen zijn in aanbouw. In deze fase controleer je het werk van contractors en zal je betrokken zijn in de test en opstartfase van productiesystemen. Je hebt je onderhoudssystematiek en planning al gereed voordat het laboratorium (cleanroom omgeving) zijn eerste productie zal draaien. In de operationele fase doe je inspecties, storingsanalyses en werk je aan het proces van preventief en correctief onderhoud. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen, met name met engineering en operations. Deze hands-on functie vereist dat je kunt werken in een hoge versnelling, prioriteiten kunt stellen, beslissingen kunt nemen of hierover adviseren aan het plantmanagement. Hands-on betekent hier ook daadwerkelijk inspringen waar nodig, aansturen van aannemers en technicians ter plaatse.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO4- of HBO-technische achtergrond, bij voorkeur in een brede richting (AOT, SWTK, WTB, E&I). Je hebt ervaring opgedaan in maintenance organisaties, werkend in food, farma of biotech. Je kent de daarbij behorende GMP en HACCP principes. Je hebt kennis van HACV installaties en productiesystemen. Ervaring met een cleanroomomgeving is een sterke plus. Je bent bekend met het interpreteren van de P&ID voor leidingsystemen en vaten, pompen etc. en het analyseren van storingen in een hoog geautomatiseerde en gemechaniseerde productie-omgeving. Verder stoelt jouw handelen op kennis van onderhoudsmethodieken en documentmanagement.
Veel gevraagd dus, maar deze baan geeft je een sterke boost in je leercurve en dus in je carrière. Om dat te kunnen heb je sterke communicatieve skills en een zelfstartend vermogen.

Aanbod

Carrièrekans om als maintenance engineer het beste uit je zelf te halen en je te laten inspireren door een ambitieuze en kennisintensieve organisatie.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
0251 26 72 72 of 06 46 41 88 29

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  0251 26 72 72

Deel deze pagina