SAB Detachering
Vacature

Mechanical Project Engineer (hbo) – Amsterdam

Mechanical Project Engineer (hbo) – Amsterdam

Introductie

Inzet >32 uur voor ervaren engineer die eigen projecten uitwerkt en leidt. Duur circa 1 jaar. ZZP-ers welkom.

Organisatie

Wereldspeler in verwerking van plantaardige oliën tot grondstoffen en halffabricaten voor de voedingsmiddelen industrie.

Functie

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een aantal projecten die te maken hebben met aanpassingen en vervangingen van bestaande bedrijfsmiddelen, zoals koelwatersystemen, pompen (in Atex omgeving) en laad-en lossystemen voor de aan en afvoer van grondstoffen en eindproducten.
Op basis van de scope maak je een projectplan, je doet zelf de conceptuele engineering, maakt P&ID’s en bereid het project in fasen voor. Vervolgens begeleid je zelf de uitvoering, waarin je samenwerkt met de eigen technische dienst en eventuele aannemers.

Functie-eisen

Je hebt een hbo-profiel werktuigbouwkunde en bent ervaren binnen het werken aan projecten in de procesindustrie. Je kunt werken met diverse tekenpakketten (bijvoorbeeld Autocad), zodat je je snel een nieuwe werkwijze eigen maakt.
Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring met projecten in een Atex omgeving en weet je met welke (technische- en veiligheids-) restricties je te maken krijgt. Daarnaast heb je ervaring in het uitwerken en aanpassen van leidingsystemen.

Je bent zelfstandig en komt snel tot de kern. Uiteraard beschik je over zowel sterke engineeringskwaliteiten als projectleiders eigenschappen, zoals plannen, aansturen, corrigeren. Last but not least heb je het vermogen om de belangen van alle stakeholders te doorzien en hen te betrekken in je keuzes en werkzaamheden.

Aanbod

Tijdelijke inzet, 32 tot 40 uur per week, voor circa een jaar. Aanvang zo spoedig mogelijk. ZZP tarief max € 70.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 45 64 03 77.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina