SAB Detachering
Vacature

Medewerker Kwaliteitscontrole – Beverwijk (mbo4)

Medewerker Kwaliteitscontrole – Beverwijk (mbo4)

Introductie

Machinebouw, lucht- en ruimtevaart, hoge kwaliteitseisen, kleine toleranties.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde machinefabriek met eigen serviceorganisatie. In de eigen werkplaats richt men zich op de fabricage van machines en machineonderdelen. De focus ligt op 24/7 procesindustrie en hoogwaardige onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart. Men heeft een naam hoog te houden als het gaat om snel leveren Zonder concessies te doen aan kwalitiet.

Voor het compacte en enthousiaste team dat kwaliteit van uitgaande producten waarborgt, zijn we op zoek naar een Medewerker Kwaliteitscontrole.

Functie

Je bewaakt of het gereed product voldoet aan de eisen van de opdrachtgevers. Dat betekent lassen inspecteren, metingen uitvoeren (o.a. m.b.v. een 3D-meetmachine) en het opstellen van de bijbehorende meetrapporten. En ook de terugkoppeling aan je collega vaklieden die de producten maken.
Daarnaast beheer je de meetinstrumenten en zorgt voor kalibraties, ijkingen en registraties. En tot slot zorg je er natuurlijk ook voor dat rapportages en registraties worden geborgd.

Functie eisen

Kwaliteitsdenken (en -doen) zit in je dna; je weet kritisch te zijn zonder afbreuk te doen aan het vakmanschap van je collega’s en blijft georganiseerd in de dynamiek van productie. Verder denken we aan:
 • een relevant diploma (WTB, AOT, Lucht- en ruimtevaart), minimaal Mbo4;
 • goede beheersing van Nederlands;
 • ervaring met producten voor lucht- en ruimtevaart is een duidelijk pre;

  Aanbod

  Wij bieden een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie met leuke collega’s en een ontspannen werksfeer. Daarnaast is er ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Er wordt gestreefd naar een vast dienstverband.

  Inlichtingen

  Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen
  0251 26 72 72 of 06 456 40 377

  Sollicitatie

  Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

  Delen mag

  Voor inlichtingen

  Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
  Direct: 06 45 64 03 77
  Kantoor: 0251 26 72 72