SAB Detachering
Vacature

Montagecoördinator EI&C (mbo4) – Velsen-Noord

Montagecoördinator EI&C (mbo4) – Velsen-Noord

Introductie

Begeleiding van de bouw van zware en complexe industriële installaties ten behoeve van staalproductie. Overeenkomstig de rol van superintendent/supervisor in de olie/gas.

Organisatie

Nederlandse vestiging van wereldwijd opererend staalconcern. De productieplant – 750 hectare groot- is strategisch gelegen aan de Noordzee en beschikt over eigen (zee) havens De Nederlandse vestiging produceert jaarlijks meer dan 9.5 miljoen ton hoogwaardig staal. De vestiging beschikt o.a. over een eigen R&D afdeling en ingenieursbureau. Dit ingenieursbureau is een kennisbolwerk met ruim 250 projectleiders, engineers en technisch specialisten. Zij leveren proactief en professioneel Projectmanagement en Engineering Services met als doel het continu verbeteren van de productie-installaties.

Functie

Als Montagecoördinator EI&C ben je een belangrijke schakel bij de bouw van grootschalige, complexe, multidisciplinaire CAPEX projecten. In dit geval gaat het om de bouw van een nieuwe in- en uittree voor de koudbandwalserij. Dit project mag zowel op veiligheid als planning prestigieus genoemd worden. Het is momenteel één van de allergrootste projecten, die bij Tata Steel in IJmuiden uitgevoerd worden.
Je weet slim te schakelen tussen installatiebeheerders, onderhoudmanagers en externe firma’s om de uitvoering van werkzaamheden af te stemmen en te organiseren. Jij bent verantwoordelijk voor de correcte realisatie en de veiligheid tijdens de bouw van de componenten electrical, instrumentation & control van de installatie.
Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat:
• De veiligheid van de werkomgeving en teamleden continu gewaarborgd is en zo nodig verbeterd wordt;
• De uitgevoerde werkzaamheden slim en conform eisen vastgelegd zijn.

Functie-eisen

Als Montagecoördinator heb je een verantwoordelijke functie op een volstrekt unieke werkplek, daarom vragen we wel wat van je:
• je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting elektrotechniek;
• je hebt minimaal 15 jaar werkervaring in de olie en gasindustrie of zware industrie;
• je hebt ervaring met het functioneel leidinggeven aan techneuten in de EI&C;
• bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare rol bij Tata Steel, waardoor je de werkmethodes (het schrijven van werkvergunningen en BOWR’s en het werken met SAP bijvoorbeeld) van Tata kent.
• je kan goed omgaan met de druk die in een dergelijk project zal worden opgevoerd;
• je vindt het niet erg om naast de hectiek ook verantwoordelijk te zijn voor het maken van werkvergunningen;
• het creëren van een situatie waarin iedereen effectief maar bovenal veilig kan werken is voor jou vanzelfsprekend en jij kunt jouw ervaringen hierin delen.

Aanbod

De inzet is projectmatig. Zowel ZZP-ers als mensen die een loondienstverband ambiëren zijn welkom om te solliciteren. Het maximale tarief dat een ZZP-er vragen kan is € 55,- per uur all-in (excl BTW). Het maximale loon dat je in een loondienstverband tegemoet kunt zien is € 5000,- bpm obv 40 uur per week. Deze bedragen hangen natuurlijk af van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Rutger Beekhuis op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 21 70 35 36

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Rutger Beekhuis Rutger Beekhuis
Direct: 06 21 70 35 36
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina