SAB Detachering
Vacature

Montagecoördinator Piping (MBO4/HBO) – Velsen-Noord

Montagecoördinator Piping (MBO4/HBO) – Velsen-Noord

Introductie

Heeft het vakgebied van piping-mechanics geen geheimen voor jou?

Organisatie

De productieplant van onze klant Tata Steel -750 hectare groot- is strategisch gelegen aan de Noordzee en beschikt over eigen (zee) havens De Nederlandse vestiging produceert jaarlijks meer dan 9.5 miljoen ton hoogwaardig staal. De vestiging beschikt o.a. over een eigen R&D afdeling en ingenieursbureau. Dit ingenieursbureau is een kennisbolwerk met ruim 250 projectleiders, engineers en technisch specialisten. Zij leveren proactief en professioneel Projectmanagement en Engineering Services met als doel het continu verbeteren van de productie-installaties.

Functie

Voor een montageproject (CAPEX) zoeken we een piping specialist, die zijn diepgaande mechanische kennis en ervaring kan inzetten.

Als montagecoördinator heb je een toezichthoudende rol tijdens de installatie van zeer grote en zware pijpleiding-installaties.
• Je begeleidt daarbij de uitvoerende firma’s, waarbij je afstemt met de interne Tata-productiefaciliteit.
• Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van werkvergunningen en het handhaven daarvan.
• Tijdens de uitvoering heb je de bevoegdheid het werk stil te leggen als veiligheidsvoorschriften genegeerd worden of als je constateert dat er technisch-inhoudelijk iets niet in de haak is.
• Het is echt van het grootste belang dat je volkomen op de hoogte bent van piping-engineering. Dat je bij het aanzien van de bouw al kunt inschatten of de constructie wel opgewassen zal zijn tegen de spanningen die erin zullen optreden.

Functie-eisen

• Minimaal MBO4, bij voorkeur WTB;
• Jaren ervaring met piping engineering;
• Ervaring met uitvoeringsbegeleiding;
• Bekend met het schrijven en handhaven van werkvergunningen;
• Veiligheidsbesef.

Aanbod

Tijdelijk project (ZZP-ers zijn ook welkom) van minimaal een jaar. Grote kans op verlenging. Maximale salaris is € 5.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. ZZP-tarief moet overeenkomen met maximale Tata-inschaling voor dit functieniveau. Dat betekent een maximaal ZZP-tarief van € 55,-.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Rutger Beekhuis
0251 26 72 72 of 06 21 70 35 36.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Rutger Beekhuis Rutger Beekhuis
Direct: 06 21 70 35 36
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina