SAB Detachering
Vacature

Ons goede voornemen: GoodHabitz

Ons goede voornemen: GoodHabitz

Het jaar 2020 is alweer flink op stoom, en dat betekent dat veel mensen hun goede voornemens alweer aan de wilgen hebben gehangen. Maar wij niet! Wij hebben veel mooie plannen voor dit jaar. Eén van die plannen is om meer bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van ‘onze’ mensen. Oftewel: meer opleidingsmogelijkheden voor onze gedetacheerden.

Daarom hebben we ons per 1 maart aangesloten bij het online educatieplatform GoodHabitz. Dit platform biedt online trainingen aan over allerlei onderwerpen. Van veiligheid en gezondheid tot communicatie en van taal tot digitale vaardigheden: alle vakgebieden komen voorbij. Wil jij bijvoorbeeld je Excel-skills verbeteren, meer leren over LinkedIn voor professionals, je verdiepen in gesprekstechnieken of je zakelijke Engels bijspijkeren? Zoek dan niet verder!

Hoe werkt het?

Met behulp van de GoodScan kom je erachter waar je groeikansen liggen. En als je vervolgens start met een online training, krijg je een eigen GoodHabitz-coach toegewezen die je helpt om jouw training op de juiste manier toe te passen. Je kunt de trainingen op allerlei apparaten doen en kunt zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat.

Wil je ook meedoen?

Als je bij ons in loondienst bent, dan brengen we je binnenkort op de hoogte over GoodHabitz en hoe je met de trainingen aan de slag kunt. Heb je nog vragen? Bel of mail ons dan gerust.

Werk je nog niet voor ons, maar zou je dat wél graag willen na het lezen over deze trainingen? Bekijk dan eens onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

 

goodhabitz upgrade yourself

 

Delen mag

Voor inlichtingen


Deel deze pagina