SAB Detachering
Vacature

Operationeel Manager Techniek (hbo) – Velsen-Noord

Operationeel Manager Techniek (hbo) – Velsen-Noord

Introductie

Coacht en faciliteert zelfsturende teams, bouwt business verder uit

Organisatie

Onze opdrachtgever richt zich op beheer en onderhoud van productie-installaties in de zware industrie. On-site en in de twee werkplaatsen werken beheerders, werkvoorbereiders, projectleiders én zo’n 40 uitvoerende technici met liefde voor het vak en respect voor elkaar.
Door onderhoud en problematieken tegelijk vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en installaties zoveel mogelijk als geheel te beheren lukt het om onderhoud tegen minimale kosten en maximale risicobeheersing uit te voeren. Deze aanpak werkt goed en er ruimte is om de bedrijfsactiviteiten verder uit te bouwen.
Graag komen we in contact met een Operationeel Manager Techniek die faciliteert, processen verder stroomlijnt en meehelpt de opdrachtportefeuille te vergoten.

Functie

Jouw doel is om op hoofdlijnen structuur en organisatie op de werkvloer continu te optimaliseren. Dat betekent richting geven door medewerkers te coachen, te motiveren en te faciliteren. Ook draag je bij aan verbetering van processen, zodat de kwaliteit, output, efficiency en leverbetrouwbaarheid worden verhoogd, en hou je vinger aan de pols of technische issues adequaat worden opgepakt en opgelost.
Tot slot heb je een rol in binnenhalen van werk; het aanbod is er, de contacten eveneens, maar het moet wel worden opgepakt. Geen (koude) acquisitie dus!


Functie-eisen

Deze rol past goed bij je als je een werktuigbouwkundige, AOT, SWTK of vergelijkbare achtergrond hebt, de kunst van delegeren verstaat en je waarde hecht aan respectvol omgaan met anderen. Verder beschik je over:
• hbo werk- en denkniveau;
• minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• competenties als besluitvaardig, gestructureerd, zelfstandig, ondernemend en doelgericht;

Aanbod

Onze opdrachtgever neem je direct in dienst. Naast een prettig en betrokken werkomgeving met zeer korte lijnen kun je rekenen op een salaris van maximaal € 70K en secundaire voorwaarden conform de cao Metaal en techniek.

Inlichtingen

Voor meer informatie bel je met Jelmer van Schagen op 06 456 40 377. Een Whatsappje sturen mag natuurlijk ook.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina