Sponsoring

Sponsoring doen wij graag regionaal. Al jaren zijn wij sponsor van het Tata Steel Chess Tournament maar ook het schoolschaken in de IJmond en de KNRM kunnen op onze steun rekenen.

Sponsoractie  

Door onze historie vanuit Hoogovens voelen wij ons maatschappelijk betrokken bij de regio. Daarom hebben wij besloten om jaarlijks ons sponsorbudget beschikbaar te stellen voor een groep uit de regio. Wel zo eerlijk.

De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier elk jaar vijftig sportverenigingen gesponsord. Daarnaast dragen wij al jaren ons steentje bij aan het grote en indrukwekkende Tata Steel Chess Tournament. 

Sinds vorig jaar zijn wij sponsor van het schoolschaken in de regio IJmond. Het gaat om het stimuleren van kinderen op lagere scholen om kennis te maken met de mooie sport schaken.

https://www.schaakbond.nl/nieuws/schoolschaak-regio-beverwijk-en-ijmond-snel-van-start-dankzij-tatasteel-en-sab-detachering

“Schaken is goed voor de ontwikkeling van het analytisch vermogen, iets wat later als bèta student sterk in je voordeel werkt. Wat ons betreft kunnen er niet genoeg bèta – of nog beter- technische studenten zijn. De interesse daarvoor ontwikkel je jong en SAB Detachering draagt daar graag aan bij. ‘Goed voor Elkaar‘ noemen wij dat” aldus Jelmer van Schagen, senior recruiter SAB Detachering.

Goed voor Elkaar!