SAB Detachering
Vacature

Procesmanager Assetmanagement – Lijnden/ Schiphol

Procesmanager Assetmanagement – Lijnden/ Schiphol

Introductie

Compris helpt haar opdrachtgevers om de regievoering van complexe assetmanagement te (be)houden

Organisatie

Compris adviseert organisaties met complexe technische bedrijfsmiddelen op het gebied van asset management beheer. Door de hele levenscyclus van bedrijfsmiddelen goed te analyseren is er altijd verbetering mogelijk (aanschaf, in bedrijf nemen, onderhouden en ontmantelen/verwijderen).

Functie

Goed advies leidt in de regel tot implementatie en het structureren van een beheerorganisatie. Dit traject wordt vanuit Compris begeleid door een procesmanager. Onze organisatie groeit en met regelmaat (ongeveer 5 keer per jaar) nemen wij een nieuwe procesmanager aan.

Functie eisen

Voor deze functie hoef je geen expert te zijn op het gebied van Asset Management. Wel verwachten we dat ervaring het met het structureren en stroomlijnen van processen en duidelijke affiniteit hebt met techniek, IT of infrastructuur.
Je hebt een relevante technische of bedrijfskundige opleiding (mag ook een aanvullende opleiding zijn) op HBO- of WO-niveau.

Aanbod

Wanneer je voor een dienstverband bij onze opdrachtgever opteert dan zijn de functie & salarisschalen van onze opdrachtgever maatgevend. Bij een interim inzet zijn we niet gebonden aan schalen en ligt de honorering boven marktconform ( e.a. afhankelijk van de ervaring binnen de functie en het vakgebied)

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Daan Leenman
+31 (0)650 60 80 79

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Daan Leenman Daan Leenman
Mobiel: 06 50 60 80 79
Kantoor: 0251 26 72 72