SAB Detachering
Vacature

Project Engineer Mechanical – Velsen-Noord (HBO/WO)

Project Engineer Mechanical – Velsen-Noord (HBO/WO)

Introductie

Coördineer jij de technische scope (mechanical) van zwaar-industriële CAPEX projecten?

Organisatie

PTC is het interne ingenieursbureau voor Tata Steel Europe voor de vestiging in IJmuiden. De afdeling Mechanical verzorgt de vakinhoudelijke bijdrage in grote projecten op zijn terrein en voert monodisciplinaire projecten zelfstandig uit. De bijdrage binnen de projecten omvatten de hele projectcyclus, van vraag definitie, concept ontwerp, ontwerpuitwerking tot en met uitvoering, in bedrijfstellen en nazorg. De Project Engineer zal participeren als vakspecialist in grote projecten (> 10 M€) en/of meerdere kleinere projecten zelfstandig onder zijn hoede hebben.

Functie

In deze functie vervul je verschillende rollen. Van consultant, vakspecialist, trouble shooter, tot projectleider. Je bent betrokken bij investerings- en renovatieprojecten. Van studie, via ontwerp, specificatie en aanbesteding naar begeleiden van de bouw en implementatie en ingebruikname. Maar je onderzoekt ook ‘hardnekkige terugkerende’ technische problemen waarvan de oplossing soms in onverwachte hoek zit. Jouw expertise gebied ligt uiteraard op het werktuigbouwkundige vlak.

Functie eisen

• minimaal een afgeronde HBO-opleiding Werktuigbouwkunde (WTB) maar bij voorkeur een WO-opleiding;
• enkele jaren relevante ervaring;
• ervaring met projectmatig werken, bij voorkeur met PrinceII;
• sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
• goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.

Aanbod

Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het basissalaris – afhankelijk van het aantal jaar ervaring- ligt tussen € 50.000,- en € 72.000,- per jaar.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Rutger Beekhuis op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 21 70 35 36.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button ‘solliciteren’. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Rutger Beekhuis Rutger Beekhuis
Direct: 06 21 70 35 36
Kantoor: 0251 26 72 72