SAB Detachering
Vacature

Projectleider E – Heemskerk

Projectleider E – Heemskerk

Introductie

Verantwoordelijkheid pakken en meebouwen aan een nieuwe vestiging

Organisatie

GMB (Groep Midden Betuwe), met het hoofdkantoor in Opheusden, is een middelgrote (service) aannemer in watergerelateerde installaties. Klanten zijn water- en hoogheemraadschappen, drinkwaterbedrijven, rioolwaterzuiveringen en ook (zware) industrie (koelwaterinstallaties).

In Heemskerk is in 2020 een nieuwe vestiging geopend om West-Nederland beter te kunnen bedienen. Daar zitten nu een vestigingsmanager en een projectverantwoordelijke W.

Om de basis van deze nieuwe vestiging compleet te maken zoeken we nu een projectverantwoordelijke E. De bedoeling is om van daaruit de vestiging in 5 jaar verder uit te bouwen naar 30 man.

Functie

De discipline elektrotechniek is bekend binnen GMB Services echter moet voor hun (nieuwe) locatie in Heemskerk nog volledig ingericht worden. Samen met de bedrijfsleiding neem jij hierin het voortouw.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de techniek, kwaliteit en volledigheid van het te realiseren project en het tijdig en volledig informeren en rapporteren aan de bedrijfsleiding. Je vertegenwoordigt GMB daarnaast in overlegsituaties met toezichthouders en opdrachtgever. De werkzaamheden als projectleider beginnen bij de kleinere projecten vaak al met de allereerste klantcontacten om werkzaamheden te acquireren. Vanuit deze relatie onderhoudt je de klantcontacten en genereer je op die wijze één op één offerteaanvragen in jouw discipline of in één van de andere vakgroepen van Services. Je bent dan met behulp van de collega’s van onze andere vakdisciplines verantwoordelijk voor de calculatie, de werkvoorbereiding, de realisatie en uiteindelijk ook voor de eindafrekening van het project. Als projectleider steek je ook regelmatig zelf de handen uit de mouwen als de werksituatie dit vereist.

Je werkomgeving
Ons werk is erg afwisselend. Je zet je in voor waterzuiveringen, drinkwaterbedrijven en waterschappen, maar ook voor industriële bedrijven met (afval)waterstromen. Omdat het vaak gaat om multi technische projecten, werk je veel samen met de andere vakdisciplines binnen GMB Services. Natuurlijk houden we ons aan veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen.

Functie-eisen

Je bent in staat om projectteams aan te sturen met oog voor de projectdoelstellingen. Je beschikt over aantoonbare leidinggevende capaciteit en hebt gevoel voor de belangen van opdrachtgevers. Je beschikt over een goede markt- en productkennis en ben je in staat om in processen en structuren te denken waardoor je kritische factoren in een projecten onderscheidt en bewaakt. Je bent commercieel en creatief ingesteld, communicatief sterk in woord en geschrift en je planning- en organisatievaardigheden zijn uitstekend.

Je profiel
– Minimaal hbo werk- en denkniveau en opgeleid in de elektrotechniek;
– Minimaal 5 jaar praktijkervaring in de aansturing van multi-technische projecten in de waterbranche;
– Ondernemersbloed én je houdt ervan een kartrekker te zijn.

Aanbod

GMB zoekt invulling van deze vacature via een deta-vast constructie. Daarbij treed je het eerste jaar onder een jaarcontract in dienst bij SAB. Na dat jaar biedt GMB jou een rechtstreeks contract aan.
Gedurende het jaar in dienst bij SAB bepalen we in gezamenlijkheid met GMB de arbeidsvoorwaarden, zodat je na een jaar soepel over kunt.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Rutger Beekhuis op telefoonnummer 06 21 70 35 36.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Rutger Beekhuis Rutger Beekhuis
Direct: 06 21 70 35 36
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina