SAB Detachering
Vacature

Projectleider Werktuigbouw – Beverwijk

Projectleider Werktuigbouw – Beverwijk

Introductie

Technisch uitdagende industriële projecten voor junior/medior aankomend projectleider.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gedegen en betrouwbare partij in industriële Service, Revisie & Onderhoud. De organisatie bestaat al enkele decennia en heeft zich een sterke marktpositie verworven. Binnen het projectteam is ruimte voor een nieuwe collega vanwege een groeiend werkaanbod. Je wordt een van de 4 projectleiders.

Functie

Als projectleider Werktuigbouw houd je je bezig met het opleveren van onderhouds- en installatiewerkzaamheden van en aan industriële productie-installaties voor klanten (waaronder Tata Steel).
Het gaat hierbij om complexere niet-standaard onderhoudswerk en assemblage en on-site montage van technische installaties (capex projecten). Je bent vanaf offerte traject verantwoordelijk tot en met het sturen van de factuur na het opgeleverde werk. Daarmee zit circa 60% van je werk in voorbereiding: calculeren, offreren, werkvoorbereiding, inkoop en uitbesteding. De overige 40% besteed je aan projectbegeleiding van het werk in uitvoering. Vaak op locatie van de klant. Tijdens een gemiddeld project stuur je een team aan van circa 8 man. De projectwaarde ligt tussen de € 50K en € 500K.

Functie eisen

Je bent nu werkvoorbereider en wilt een stap maken naar projectleider. Met minimaal een MBO-4 of HBO Werktuigbouwkundige opleiding, en circa 5 jaar ervaring, breng je een goede basis mee. Belangrijk is dat je klantgericht bent en kansen ziet voor vervolgopdrachten. Je weet door je technische kennis en ervaring werken goed in te schatten en gaat het gesprek over standaard- of meerwerk met een gezond zelfvertrouwen aan met de klant. Daarnaast ben je leergierig om projectmanagement methodieken eigen te maken en je onderhandelingsvaardigheden te ontwikkelen.
Je vindt het leuk om met een behoorlijke vrijheid verantwoordelijkheid te nemen in projecten en uiteraard hierover regelmatig te rapporteren. Dat doet ook een beroep op jouw goede organisatorische en administratieve vaardigheden.

Aanbod

Een baan waarin je je verder kan ontwikkelen binnen een relatief jong team en waar je al veel verantwoordelijkheid mag nemen. Groeien in techniek en projectmanagement.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker, telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 46 41 88 29

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  0251 26 72 72