SAB Detachering
Vacature

Proposal Manager Defensie – Schiedam

Proposal Manager Defensie – Schiedam

Introductie

Offertetrajecten automatiseringssystemen van marineschepen.

Organisatie

RH Marine verzorgt de systeemintegratie, het elektrisch ontwerp en de automatisering van marine schepen en onderzeeërs. Zowel nieuwbouw als upgrades. Projecten worden wereldwijd gerealiseerd.
Vrijwel alle opdrachten worden gegund op basis van een gewonnen aanbesteding. Voor de continuïteit van de opdrachtenstroom willen we een extra proposal manager aannemen.

Functie

Tijdens de tenderfase heb je een coördinerende en uitvoerende rol; je zorgt voor de voorbereiding en technische uitwerking van de tenderonderdelen.
Je verzamelt de informatie die nodig zijn voor de verdere uitwerking. (zowel intern als bij subcontractors)
Je coördineert de werkzaamheden die horen bij de uitwerking van offertes om tijdig en binnen de gestelde richtlijnen een volledig gespecificeerde proposal te kunnen schrijven. Uiteraard inclusief alle bijbehorende specificaties en calculaties.
Tot slot licht je complexe offertes toe aan opdrachtgevers in het binnen en buitenland.

Functie eisen

Ervaring met de complexe wereld van defensie is de basis om in deze functie goed uit de verf te komen. Net als ervaring met het tenderen op internationale projecten.
Daarnaast heb je een technische achtergrond (minimaal HTS) kun je inhoudelijk meepraten over de technische domeinen. Je spreekt, leest en schrijft Nederlands en Engels vloeiend.

Aanbod

Je gaat werken in een complexe, multidisciplinaire en internationale omgeving. RH Marine is een toonaangevend en innovatief bedrijf met een Rotterdamse collegiale no-nonsense cultuur.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Daan Leenman
0251 26 72 72 of 06 50 60 80 79

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Daan Leenman Daan Leenman
Mobiel: 06 50 60 80 79
Kantoor: 0251 26 72 72