SAB Detachering
Vacature

Refractory Design Engineer – Velsen-Noord

Refractory Design Engineer – Velsen-Noord

Introductie

Ga de uitdaging aan: word ovenbouwkundig engineer!

Organisatie

Danieli Corus heeft een track record van 40 jaar als ingenieursbureau en installatiebouwer voor de ijzer-, staal- en aluminiumindustrie. Sinds 2000 is het bedrijf gezamenlijk eigendom van Tata Steel en de Italiaanse machinebouwer Danieli. In 2015 werd het bedrijf een volledige dochteronderneming van Danieli. Vanuit IJmuiden worden door Danieli Corus projecten voorbereid en uitgevoerd, variërend van technisch advies tot de bouw en inbedrijfstelling van complete hoogoveninstallaties. Alle technologie is state of the art en op maat gemaakt om aan de eisen van de klant te voldoen. Een groot deel van de circa 100 miljoen euro aan omzet is gevestigd in opkomende economieën. Danieli Corus heeft ongeveer 250 medewerkers in dienst, werkzaam op kantoren in Nederland, India en China.

Functie

Na een training on the job wordt u verantwoordelijk voor het opstellen en verifieren van ovenbouwkundige ontwerpen en het uitvoeren van teken- en calculatiewerkzaamheden overeenkomstig de vastgestelde eisen, planning en specificaties van een project of een aanbieding. Maken en controleren van ovenbouwkundige tekeningen, specificaties, berekeningen, handleidingen en bestekken. Uitwerken van engineeringsdocumenten met behulp van 2D en 3D ontwerptools, resulterend in overzichts-, detail- en werktekeningen. Een ideale functie voor een tekenaar/constructeur die zich wil verdiepen in de wereld van vuurvastconstructies voor de staalindustrie.

Functie-eisen

• Een door opleiding en ervaring verkregen HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op een voor ovenbouwkunde relevant vakgebied, zoals bouwkunde, civiele techniek of werktuigbouwkunde, aangevuld met relevante cursussen, waaronder AutoCad en Inventor.
• Circa 10 jaar aantoonbare werkervaring als 2D-/3D-tekenaar en/of constructeur.
• Affiniteit met documentbeheersystemen.
• Leergierig en pragmatisch, bereid om zich te verdiepen in vuurvasttechnologie.
• Teamspeler.
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Nederlandse taal.
• Bereidheid om incidenteel internationaal te reizen en werken.
• Verder herkent u zichzelf in onze core values en beliefs, te weten; I know what I am talking about, Hands-on, Act responsibly, as if it is your own Company, Together we play to win en Never give up.

Aanbod

Danieli Corus zoekt naar kandidaten, die op zoek zijn naar een structurele nieuwe baan. Daarom zijn de functie en salarisschalen van onze opdrachtgever maatgevend. De CAO van Danieli Corus is 1-op-1 gekoppeld aan de CAO van Tata Steel Europe, inclusief alle uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Gedurende de periode van detachering via SAB Detachering kun je rekenen op dezelfde arbeidsvoorwaarden. Het is de bedoeling dat je na deze periode, bij succesvol functioneren in dienst treedt bij Danieli Corus.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie over deze interessante functie contact op met Rutger Beekhuis, telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 21 70 35 36.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Rutger Beekhuis Rutger Beekhuis
Direct: 06 21 70 35 36
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina