SAB Detachering
Vacature

Senior Construction Manager (€ 85k) – Velsen-Noord

Senior Construction Manager (€ 85k) – Velsen-Noord

Introductie

Begeleid on-site grote en complexe projecten in uitvoering!

Organisatie

Nederlandse vestiging van een wereldwijd opererend staalconcern. De productieplant – 750 hectare groot – is strategisch gelegen aan de Noordzee en beschikt over eigen (zee)havens. De Nederlandse vestiging produceert jaarlijks meer dan 9,5 miljoen ton hoogwaardig staal en beschikt o.a. over een eigen R&D-afdeling en ingenieursbureau. Dit ingenieursbureau is een kennisbolwerk met ruim 250 projectleiders, engineers en technisch specialisten. Zij leveren proactief en professioneel Projectmanagement en Engineering Services met als doel het continu verbeteren van de productie-installaties.

Functie

Als Construction Manager coördineer je deze multidisciplinaire (WTB/E/Process/Piping/Structural/Mechanical/Vuurvast) industriële projecten tijdens de bouw (zowel nieuwbouw als renovatie), direct aansluitend op de engineeringsfase. Tijdens de engineering ben je betrokken bij het project maar je ‘echte’ rol begint zodra er daadwerkelijk gebouwd gaat worden.

Je geeft leiding aan het site-projectteam, waarbij je hiërarchisch en functioneel leiding geeft aan de montagecoördinatoren en toezichthouders. Je werkt nauw samen met de verschillende externe contractors en bewaakt de planning en deadlines. Projecten zijn altijd complex en hebben altijd impact op de productie. Goed overleg met de productie over geplande stilstanden en voortgang van het werk vormen een essentieel onderdeel van je werk. Bewaking van de kwaliteit van het geleverde werk en toezicht op de naleving van de veiligheidsvoorschriften spreken voor zich. Je rapporteert aan de projectmanager.

Functie-eisen

We verwachten dat je beschikt over een relevante en afgeronde hts- of tu-opleiding (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek). Bekendheid en ervaring met de PRINCE2-methodiek is een pré.

Minimaal 10 jaar relevante ervaring op het gebied van projectmanagement en aantoonbare ervaring binnen industriële omgevingen, bij voorkeur binnen de 24/7 zware industrie.

Aanbod

Tata Steel is in eerste instantie op zoek naar kandidaten die rechtstreeks in dienst willen. Dat kan vanaf dag één of na een periode van detachering via SAB. Gezien de schaarste op de arbeidsmarkt zijn we ook geïnteresseerd in kandidaten die zich als zzp’er aanbieden.

Naast een uitstekend salaris van max € 85k bruto per jaar met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling en een collectieve bonusregeling (volgens cao), kun je een gedegen carrièreperspectief verwachten. Met veel mogelijkheden op het vlak van talent development-programma’s.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Rutger Beekhuis via 0251 26 72 72 of 06 21 70 35 36.

Sollicitatie

Direct reageren? Klik op de button ‘solliciteren’! Dit neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Rutger Beekhuis Rutger Beekhuis
Direct: 06 21 70 35 36
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina