SAB Detachering
Vacature

Senior HSE engineer (HVK) (HBO/WO) – Velsen-Noord

Senior HSE engineer (HVK) (HBO/WO) – Velsen-Noord

Introductie

Jij voorkomt kleerscheuren of erger gedurende de bouwfase en bij ingebruikname van grootschalige zwaar-industriële projecten.

Organisatie

SAB Detachering plaatst hoger opgeleide technici met name in de 24/7 industrie. Deze vacature speelt bij de afdeling PTC (Projects & Technical Consulting) van Tata Steel in IJmuiden.

PTC is het interne ingenieursbureau van Tata Steel en is belast met het coördineren (van initiatieffase t/m oplevering) van grote multidisciplinaire EPC uitbestede investeringsprojecten (CAPEX). Meestal brownfield in een 24/7 productie-omgeving.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de veiligheidsaanpak van het ontwerp en uitvoering van een van de grote investeringsprojecten, die momenteel bij Tata Steel in uitvoering zijn.

Daartoe ondersteun jij de projectmanager bij het opstellen en uitvoeren van een integrale veiligheidsaanpak met als uiteindelijk doel een installatie te kunnen opleveren waarmee veilig gewerkt kan worden en tijdens de bouw en commissioning geen veiligheidsincidenten zijn opgetreden.

Jij hebt daartoe een nauw contact met de PTC projectmedewerkers (project manager, projectengineers en constructionmanager) en de medewerkers van de betrokken uitvoerende firma’s. Naast de vakinhoudelijke ondersteuning motiveer jij betrokken medewerkers om de vereiste input te leveren, zonodig spreek jij daarop aan en escaleer je naar de projectmanager.

Het kan voorkomen dat je naast ‘jouw’ project, bestaande installaties schouwt teneinde de veiligheidsrisico’s en bijbehorende maatregelen op een objectieve wijze vast te stellen.

Functie-eisen

• Minimaal een hbo-diploma in relevante (technische) richting;
• HVK-diploma.
• Een brede kennis van en ervaring met risico-analyse methoden en HAZOP’s is gewenst.
• ervaring in zware machinebouw.
• beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Aanbod

Tijdelijke vacature. Zowel loondienst als ZZP mogelijk.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Rutger Beekhuis op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 21 70 35 36

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Rutger Beekhuis Rutger Beekhuis
Direct: 06 21 70 35 36
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina