SAB Detachering
Vacature

Specialist E,I&C – IJmuiden

Specialist E,I&C – IJmuiden

Introductie

Vaste baan in high-tech productieomgeving; lost storingen op, optimaliseert en modificeert eigen installaties.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale onderneming dat met een uniek product de wereld verovert. Het goed doordachte productieproces vormt een essentieel onderdeel van het succes van de onderneming en wordt dan ook continue verbeterd en geoptimaliseerd.
Binnen het team dat verantwoordelijk is voor installatiebeschikbaarheid en optimalisatie van het productieproces is ruimte voor uitbreiding met een E,I&C Specialist.

Functie

Als Specialist E,I & C waarborg je de beschikbaarheid van de productie installaties. Dat betekent het oplossen van storingen (PLC, HMI) tot het initiëren en begeleiden van (technische) verbeterprojecten, modificatie van installaties en het opstellen van gebruikshandleidingen en werkinstructies. Je moet het dan ook leuk vinden de installaties ècht goed te leren kennen en de ambitie hebben om kennisdrager te worden. Zowel het engineering, als het productie team zal regelmatig op jou terugvallen voor advies en oplossing binnen het E,I&C vakgebied.

Functie eisen

Je komt hier goed tot je recht als je je thuis voelt in productieomgevingen en de kunst verstaat om adequaat te kunnen acteren bij storingen, maar ook in staat bent projectmatig verbeteringen en modificaties te realiseren. We denken in ieder geval aan:
• Een HBO-diploma Meet- en regeltechniek, Elektrotechniek, Installatietechniek, AOT, WTB of SWTK;
• Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare rol;
• Ervaring met werken in E-plan,
• Ervaring met PLC programmeren volgens IEC 61131;
• Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift;

Aanbod

Een vaste baan bij een groeiende internationale onderneming met mooie potentie. Het bedrijf kenmerkt zich door een hands-on en uiterst professioneel karakter. Het salaris is concurrerend, de secundaire arbeidsvoorwaarden gewoon goed en professioneel geregeld.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 45 64 03 77.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72