SAB Detachering
Vacature

Specialist Industriële Automatisering S7 (HBO) – Curium Pharma in Petten

Specialist Industriële Automatisering S7 (HBO) – Curium Pharma in Petten

Introductie

Schakelt tussen projecten en complexe storingen

Organisatie

Curium Pharma is een toonaangevende producent van nucleaire geneesmiddelen. Het productieproces luistert nauw en is extreem onderhoudsgevoelig. Productielijnen worden door de eigen Technische Dienst onderhouden (preventief en ook correctief), verbeterd en in samenwerking met de projectenafdeling vernieuwd. Omdat één van de collega’s een andere uitdaging binnen Curium is aangegaan, is er binnen de TD ruimte voor een Specialist Industriële Automatisering.

Functie

Het belangrijkste is dat je goed begrip krijgt van de complexe productieprocessen. Dat stelt je in staat zelfstandig en doortastend na te denken over storingsoorzaken en consequenties van modificaties en projecten te overzien. Bij nieuwbouw ben jij dé inhoudelijk expert van het projectteam, bij kleinere modificaties fungeer je meer als de projectleider. En bij alles dien je rekening te houden met de (kleine) ruimtes die de GMP-voorschriften je bieden, wat behoorlijk wat van je creativiteit vraagt.

Kortom iets voor de techneut die plezier beleeft aan de combinatie van gedegen projectwerk en acuut oplossen van complexe storingen.

Functie-eisen

Vanzelfsprekend ben je specialist op het gebied van industriële automatisering; een hbo-diploma in relevante richting (WTB / mechatronica / AOT) vormt hierbij de basis en deze heb je aangevuld met meerdere jaren relevante werkervaring.
Verder heb je kennis van:
• automatisering- en plc-technieken (Siemens S7);
• diverse programmeertalen databasebeheer (SQL);
• Scan-, print- en AutoIDtechnieken;

Tot slot verwachten we de bereidheid om in weekenden nieuwe modificaties te testen, maximaal 5 weekenden achter elkaar en dat 2 keer per jaar. Uiteraard wordt je hiervoor prima gecompenseerd.

Aanbod

Een technisch uitdagende baan in een mooie omgeving (filevrij naar je werk!) en vakkundige collega’s die hoge eisen stellen aan het werk. Het bedrijf kenmerkt zich door collegialiteit, een zeer laag verloop en met een maatschappelijk belangrijk en bijzonder product. Salaris plus secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 456 40 377.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina