SAB Detachering
Vacature

Supply Chain Engineer – Amsterdam

Supply Chain Engineer – Amsterdam

Introductie

Snel groeiende, high tech & high end organisatie zoekt professional in het bewaken van de supply chain en werkvoorbereiding.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jonge en snelgroeiende organisatie op het gebied van mechatronica oplossingen. De organisatie telt nu 75 medewerkers op 2 locaties en wil verder opschalen en professionaliseren om de snelle groei effectief te realiseren. Er werken verschillende nationaliteiten, de voertaal is Engels en Nederlands. De grootste afdelingen richten zich op ontwikkeling en engineering van mechatronische systemen die gebruikt worden in de simulatie en entertainment industrie. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen assemblage en test faciliteit. De nadruk zal de komende tijd liggen op het strak organiseren van de supply chain om de klant wereldwijd beter en sneller te kunnen bedienen.

Functie

De supply chain engineer vormt de schakel tussen de sales afdeling en productie. Hij/zij beheert en controleert de verkooporders op correctheid (financiële en technische specificaties) en verzorgt een correcte afhandeling. Hiernaast onderhoudt hij/zij contacten met leveranciers over bestellingen en ziet toe op de kwaliteit van gekochte en verkochte producten.
Dat geeft onder meer de volgende taken:
– Verkooporders vanuit sales in het ERP controleren op compleetheid t.o.v. order en de afgegeven offerte.
– Het beheren van voorraad en Inkopen van goederen ten behoeve van het productie proces
– In overleg met productie leverdatums afspreken en communiceren met de klant
– De klant op de hoogte houden van de productiestatus
– Productbeheer met betrekking tot mechanische, elektrische en software updates en deze verwerken in het ERP
– (laten)Uitvoeren en documenteren van (FAT) factory acceptance tests
– Organiseren van inpakken en logistiek richting klant
-Uitvoeren van assesments bij leveranciers
-Onderrichten en controleren van leveranciers tov kwaliteits eisen die E2M Technologies stelt aan haar producten.


Functie eisen

Om succesvol te zijn in deze veelzijdige rol en deze organisatie ben je zelfstandig en stressbestendig binnen een zeer dynamische omgeving. Je vindt het prettig met jonge hoog opgeleide collega’s van verschillende nationaliteiten te werken. Je wilt en kunt fulltime werken, en soms meer dan dat. Daarmee ben je flexibel ten aanzien van werktijden. Het geeft een aangename hectiek / dynamiek en een sterk teamgevoel om de orders volgens verwachtingen bij de klant te krijgen.
Als opleiding heb je een HBO diploma in een technisch en of bedrijfskundige richting. Belangrijk is dat je gevoel hebt voor techniek en de interesse je in details waar nodig te verdiepen. Voornaamste eis is wel dat je overzicht en structuur houdt op alle data rond het supply chain proces.

Aanbod

Meebouwen aan een snel groeiend Nederlands bedrijf in de high end maakindustrie.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 46 41 88 29

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  0251 26 72 72