SAB Detachering
Vacature

Teamleider Onderhoud (HBO) – Velsen-Noord

Teamleider Onderhoud (HBO) – Velsen-Noord

Introductie

Pragmatisch leidinggevende voor vakkundig en betrokken groep onderhoudsprofessionals.

Organisatie

Opdrachtgever is een onderhoudsorganisatie voor technisch complexe productie-installaties. Met verschillende specialismen levert met een totaalpakket aan services op het gebied van onderhoud en techniek. Het klantportfolio bestaat uit aansprekende fabrieken en de opdrachtportefeuille is goed gevuld. De organisatie hecht grote waarde aan opleiden en up-to-date houden van vakkennis.

Functie

Je stuurt twee onderhoudsteams aan in de eigen werkplaats onderhoud en reparaties aan installatiedelen uitvoeren. Daarbij ben jij er voor verantwoordelijk dat de werkzaamheden veilig, op tijd en kwalitatief goed worden uitgevoerd. Naast de prestaties van je team, stuur je op functioneren, welzijn en ontwikkeling van de individuele teamleden. Je werkt nauw samen met het bedrijfsbureau dat het werk voorbereidt en plant. En omdat er vaak meerdere teams van verschillende disciplines betrokken zijn bij de werkzaamheden, is ook een goed afstemming met collega teamleiders van cruciaal belang om een goed resultaat te realiseren.

Functie eisen

Je moet op korte termijn inzetbaar en up-and-running zijn. Dat betekent simpel gezegd dat je al leidinggevende ervaring en een gedegen technische achtergrond hebt. In bullit-points heb je:
• een HBO-diploma in relevante (technische) richting;
• ruime leidinggevende ervaring;
• VCA-VOL;

Aanbod

We bieden je de aanloop naar een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Het salaris is prima, de secundaire arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgever zeer aantrekkelijk.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op 0251 26 72 72 of 06 456 40 377

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina