SAB Detachering
Vacature

Toezicht op fabrieksstilstand Tata Steel

Toezicht op fabrieksstilstand Tata Steel

In juni 2018 werd SAB Detachering gevraagd om mensen te leveren voor de ploeg van vijftien toezichthouders (montagecoördinatoren in het jargon van Tata Steel) om tijdens de fabrieksstilstand van de Pellet Fabriek (PeFa) toezicht te houden op het montage werk van een zestal contractors.

De stilstand zelf (september/oktober 2018) duurde vier weken (waarvan 1 week uitloop) en de ploeg was al drie weken voorafgaand actief om het werk voor te bereiden. Een groot, belangrijk en goed voorbereid project.

De werkzaamheden van de twaalf door SAB Detachering geselecteerde mannen (nee, helaas geen vrouwen) behelsden het toezichthouden op de aspecten veiligheid, voortgang en technische kwaliteit van het werk van de aannemers. Hierbij was een continue afstemming met productiepersoneel van de fabriek, montagepersoneel van de aannemers en de eigen projectleiding van groot belang.

Het project is met enige vertraging maar zonder incidenten en kwalitatief in orde afgerond. Meer dan de helft van deze mannen is alweer actief op volgende klussen via SAB Detachering.

Delen mag

Voor inlichtingen


Deel deze pagina