SAB Detachering
Vacature

Toezichthouder Industrieel Onderhoud – Velsen-Noord

Toezichthouder Industrieel Onderhoud – Velsen-Noord

Introductie

heeft oog voor veiligheid en verstand van werktuigbouwkunde

Organisatie

Onze opdrachtgever is onderdeel van Tata Steel en is heeft een belangrijke rol bij de voorbewerking van grondstoffen voor het produceren van ruwijzer. Het productieproces is grofstoffelijk en dat zie je terug in het intensieve onderhoudsregime dat geldt voor deze installaties.Het team dat verantwoordelijk is voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties zoekt tijdelijke – maar langdurige – versterking in de vorm van een Toezichthouder.

Functie

Je gaat je bezighouden met de begeleiding van en toezicht houden op onderhoudswerkzaamheden. Kennis van de opdracht, maar ook je installatie en de situatie zijn daarbij natuurlijk onontbeerlijk. Je stemt de onderhoudsactiviteiten af met de verschillende betrokkenen. Denk hierbij aan de ingehuurde firma, productie, werkvoorbereiding en installatiebeheer. Tijdens de werkzaamheden houdt je toezicht op veiligheid, maar ook op technische aspecten als kwaliteit van de geleverde service. En je neemt het geleverde werk af zodra dat conform specs is opgeleverd. Tot slot lever je nuttige input waarmee (technische) verbeteringen kunnen worden gerealiseerd.

Functie eisen

Je hebt ruime relevante werkervaring opgedaan in industriële omgevingen. Verder denken we aan:- minimaal een MBO-4 diploma in een technische richting (werktuigbouwkunde of vergelijkbaar)- ervaring met SAP (PM) en MS-office- VCA-VOL

Aanbod

Een fulltime project met een minimale duur van een halfjaar. Beloning is afhankelijk van kennis, ervaring met het salarishuis van Tata als uitgangspunt. Invulling op ZZP-basis behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op telefoonnummer 0251 26 72 72.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72