SAB Detachering
Vacature

Toezichthouder modificatie/nieuwbouw zware industrie (MBO4/HBO) – Velsen-Noord

Toezichthouder modificatie/nieuwbouw zware industrie (MBO4/HBO) – Velsen-Noord

Introductie

Toezicht houden op aannemers tijdens grote, complexe, zwaar-industriële projecten.

Organisatie

Onze klant is Tata Steel in IJmuiden. De afdeling PTC (Projects & Technical Consulting) is verantwoordelijk voor de engineering en de uitvoeringsbegeleiding voor de grotere investeringsprojecten (CAPEX) bij de verschillende fabrieken op het terrein van Tata Steel. Deze functie valt onder de afdeling Construction Management van PTC. Binnen deze afdeling sturen om en nabij de 15 Construction Managers ongeveer 30 Toezichthouders aan, verspreid over de in uitvoering zijnde projecten.

Functie

Als toezichthouder (montagecoördinator, zoals de functie bij Tata Steel heet) houd je toezicht op het werk van externe aannemers. Tata Steel werkt met het systeem van werkvergunningen en het is jouw taak om die tijdens het werk te handhaven. Met als eerste aandachtspunt ‘Veiligheid’, dan ‘Technische Kwaliteit’ en tot slot ‘Voortgang’ van het werk.

Functie-eisen

Voor deze functie is kennis van en ervaring met zware industrie noodzakelijk. Afhankelijk van de specifieke klus, zal een specifieke (opleidings) achtergrond nodig zijn (zoals WTB/E/CT). Als je bekend bent met de werkvergunningensystematiek heb je een streepje voor.

Aanbod

Afhankelijk van de vraag van Tata Steel en jouw eigen ambitie kunnen we voor jou op zoek gaan naar opeenvolgende losse klussen (met een freelance karakter) of juist meer doorlopende projecten (met een vast karakter). De aanvragen van Tata Steel blijven continu bij ons binnenkomen. Dus er is eigenlijk voor elk wat wils.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Rutger Beekhuis
0251 26 72 72 of 06 21 70 35 36

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Rutger Beekhuis Rutger Beekhuis
Direct: 06 21 70 35 36
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina