Electrical Engineering

Wat ons betreft wordt engineeringswerk pas echt interessant als je op stoel van de opdrachtgever mag zitten, of je tenminste direct klantcontact mag hebben.

Wat ons betreft wordt engineeringswerk pas echt interessant als je op stoel van de opdrachtgever mag zitten, of je tenminste direct klantcontact mag hebben. Dit zie je ook terug in het type functies waarin we bemiddelen en de organisaties waar we voor werken.

Wij hebben grofweg 2 soorten functies. Ofwel bij grote organisaties waar je als expert de specificaties opstelt en coördinerend werkt in overleg met contractors, ofwel bij kleinere organisaties (soms met eigen productiefaciliteiten) waarbij je betrokken bent bij ontwerp, maakbaarheid en schaalbaarheid.

De functie van Electrical Engineer is niet altijd generiek. Vaak is er behoefte aan gedegen kennis van een specifiek vakgebied. Denk hierbij aan EI&C, energietechniek of system engineering. Daarmee heeft de functie bijna altijd een uitgesproken technisch karakter. Interesse in commercie, bedrijfskundige aspecten en projectmanagement komen vaak goed van pas.

Meer weten over de vacatures die wij hebben voor Electrical Engineers? Neem contact op met Daan Leenman via daan@sabdetachering.nl of 06 50 60 80 79 Het is natuurlijk ook mogelijk om je cv toe te sturen. Als wij een interessante vacature voor je hebben of graag kennis met je willen maken, dan hoor je zeker van ons.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld conform ons privacy statement.