Health & Safety

Veiligheidskundigen zijn in een moderne industriële werkomgeving niet meer weg te denken. En de aandacht voor arbeidsveiligheid en -omstandigheden neemt alleen maar toe.

Veiligheidskundigen zijn in een moderne industriële werkomgeving niet meer weg te denken. En de aandacht voor arbeidsveiligheid en -omstandigheden neemt alleen maar toe. Of het nu gaat over veilig kunnen werken in productie of het beheersbaar houden van risico’s bij (grote) montageklussen.

SAB Detachering heeft een betrouwbaar netwerk van Hoger en Middelbaar Veiligheidskundigen die je tegenkomt bij asset owners en contractors. In advies- en beleidsrollen, maar ook op operationeel niveau. En ieder vaak met een eigen specialisatie,zoals een aanwijzing of uitgebreide kennis op het gebied van ATEX of arbeidshygiëne.

Ons netwerk staat altijd open voor een waardevolle aanvulling. Wil je hier ook onderdeel van uitmaken, app of bel Jelmer van Schagen op 06 456 40 377. Hij brengt je graag verder in contact met vakgenoten én natuurlijk met opdrachtgevers. Een mailtje sturen naar jelmer@sabdetachering.nl is ook altijd mogelijk.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld conform ons privacy statement.