Maintenance & Reliability

Betrouwbaarheid van installaties is voor onze opdrachtgevers essentieel. In een goed onderhoudsprogramma zijn reliability en predictive maintenance een must.

Betrouwbaarheid van installaties is voor onze opdrachtgevers essentieel. In een goed onderhoudsprogramma zijn reliability en predictive maintenance een must. De vraag is altijd hoe je beter onderhoud kunt realiseren in beperkte tijd en tegen lage kosten. En dat speelveld is breed.

Bij onze opdrachtgevers zien we ook verschillen in methodieken. Meer onderhoudstaken in de lijn onderbrengen vraagt weer om andere kennis en vaardigheden dan een FMECA-studie. Het vakgebied van maintenance blijft altijd in beweging. Waar vrijwel elke organisatie inmiddels is overgestapt van correctief naar preventief onderhoud, zien de we dat de volgende stap is om met behulp van Smart Maintenance het principe van ‘if it ain’t broke don’t fix it’ slim te integreren zonder dat de productie in gevaar komt.

Wij hebben veel vraag binnen dit werkterrein. Hierbij valt te denken aan functies als maintenance engineer of -manager, assetmanager, reliability engineer of improvement consultant.

Wil je hier meer over weten? Laat ons dan weten wat jou interesseert en wat jij te bieden hebt. We gaan graag in gesprek om er samen achter te komen welke functie en opdrachtgever daar het beste bij passen. Neem voor asset management contact op met Daan Leenman via daan@sabdetachering.nl of 06 50 60 80 79. Voor overige functies kun je contact opnemen met Jelmer van Schagen via jelmer@sabdetachering.nl of 06 45 64 03 77.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld conform ons privacy statement.