Mechanical Engineering

Wat ons betreft wordt engineeringswerk pas echt interessant als je op stoel van de opdrachtgever mag zitten, of je tenminste direct klantcontact mag hebben.

Wat ons betreft wordt engineeringswerk pas echt interessant als je op stoel van de opdrachtgever mag zitten, of je tenminste direct klantcontact mag hebben. Dit zie je ook terug in het type functies waarin we bemiddelen en de organisaties waar we voor werken.

Wij hebben grofweg 2 soorten functies: ofwel bij grote organisaties waar je als expert de specificaties opstelt en coördinerend werkt in overleg met contractors, ofwel bij kleinere organisaties (soms met eigen productiefaciliteiten) waarbij je betrokken bent bij ontwerp, maakbaarheid en schaalbaarheid.

De functie van Mechanical Engineer is niet altijd generiek. Vaak is er behoefte aan gedegen kennis van een specifiek vakgebied. Denk aan machinebouw, aandrijvingen, constructietechniek,energietechniek, hydrauliek, pneumatiek, system engineering en thermodynamica. Daarmee heeft de functie bijna altijd een uitgesproken technisch karakter. Interesse in bedrijfskundige aspecten en projectmanagement kunnen hierbij ook goed van pas komen.

Wil je meer weten over de vacatures die wij hebben op het gebied van mechanical engineering? Neem dan contact op met Robrecht Bakker via robrecht@sabdetachering.nl of 06 46 41 88 29. Natuurlijk kun je ook altijd je cv sturen. Wij nemen contact met je op als we een interessante kans voor je hebben.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld conform ons privacy statement.