SAB Detachering
Vacature

Werkvoorbereider constructiewerk, (mbo/hbo) – Regio IJmond

Werkvoorbereider constructiewerk, (mbo/hbo) – Regio IJmond

Introductie

Ervaren werkvoorbereider voor een familiebedrijf met een goede mogelijkheid op doorgroeien naar een eindverantwoordelijke functie.

Organisatie

Dit hechte familiebedrijf (+/- 25 vaste medewerkers met een flexibele schil van 10 medewerkers) is een belangrijke dienstverlener binnen de staalindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de metaalconstructie en opereert al generaties in de IJmond.

Deze organisatie beschikt over twee locaties waar productie en montage onderverdeeld zijn. Montage is verantwoordelijk voor de assemblage op locatie bij één van haar grootste afnemers, Tata Steel (70-80% van de jaarlijkse 200 ton).

Op de tweede locatie (constructie) worden uitsluitend statische producten waaronder metalen trapwerken, bordessen en balustrades geproduceerd. De informele en hechte cultuur binnen het bedrijf draagt bij aan een prettige en laagdrempelige omgang.

Binnen de komende jaren komt er een directiepositie beschikbaar waar gebruikelijk eerst intern wordt gekeken naar een opvolger. Doorgroeien tot eindverantwoordelijke behoort hierdoor tot de mogelijkheden.

Functie

Als Werkvoorbereider op de productielocatie lever jij samen met jouw collega’s een bijdrage aan de voorbereidingen van de projecten. Na akkoord op de projectaanvraag kom jij in beeld. Jouw taak bestaat uit het plannen en voorbereiden van beschikbare assets, materialen en mankracht. Dat betekent: tekeningen laten maken en beoordelen, productiewerktekeningen en stuklijsten (laten) maken en materialen en diensten inkopen.

In samenwerking met het productieteam verzorg je de planning van constructie en overdracht aan het montageteam op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de benodigde materialen en beoordeel je de producteisen, kwaliteitseisen en voorschriften. Deze organisatie is constant in beweging; hierdoor zal op termijn de eindverantwoordelijke functie beschikbaar komen.

Functie-eisen

Naast een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden bezit je ook over het volgende:

– Een afgeronde hbo-opleiding werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, hts of vergelijkbaar
– Bij voorkeur enige jaren ervaring als werkvoorbereider
– In het bezit van Veiligheid VCA-basis/vol of bereid deze op zeer korte termijn te behalen
– Je bent ambitieus en staat open om op termijn te kunnen doorgroeien binnen de organisatie
– Je bent bekend met AutoCAD. Ruime ervaring met AutoCAD is een pre
– Bekend met overige geautomatiseerde systemen
– Je bent een klantgerichte teamplayer; oplossingsgericht en flexibel
– Je richt je actief op het behalen van de gewenste resultaten op het afgesproken tijdstip, je handelt proactief en je spreekt anderen aan
– Je kunt voortgang, kwaliteit en afspraken rondom projecten bewaken, controleren en hier tijdig over informeren en op reageren
– Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je bent je bewust van de belangen van interne en externe partijen, je staat open voor feedback en je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied
– Je bent je bewust van (interne) procedures, kent wet- en (interne) regelgeving en leeft deze na

Aanbod

Marktcomfort salaris op basis van kennis en opleiding, een kans om direct je handtekening te zetten onder een vast contact en op termijn reële kans om door te groeien richting eindverantwoordelijke functie.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  0251 26 72 72

Deel deze pagina