SAB Detachering
Vacature

Werkvoorbereider E (HBO) – Zaandam

Werkvoorbereider E (HBO) – Zaandam

Introductie

Het technisch/organisatorisch voorbereiden van complexe zwaar-industriële projecten.

Organisatie

SAB Detachering plaatst hoger opgeleide technici met name in de 24/7 industrie.

Onze klant is Engie Services West Nederland: Met hun integrale oplossingen richt Engie zich op de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Het werk van Engie omvat het totale traject van ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer.

Functie

De functie is met name gericht op de technische/organisatorische voorbereiding van complexe projecten. Commerciële afwegingen (w.o. inkoop) en administratieve activiteiten spelen een essentiële rol. Snel verleggen van aandacht en snel handelen is vereist. Er is sprake van extra hoge mate van accuratesse bij verwerking van analyses, het opstellen van begrotingen en bij eindcontroles. Er is regelmatig tijdsdruk. Kennis en niveau van werkzaamheden en problemen zijn op hbo-niveau.

Je werkt hiërarchisch onder leiding van een Afdelingshoofd/Bedrijfsleider. Je bent, met name op locatie, functioneel geplaatst onder een (senior) Projectleider/-manager.

Je deelt op basis van de aangegeven prioriteiten de tijd zelfstandig in en werkt met vaste procedures, maar weinig instructies. Je neemt zelfstandig een groot aantal beslissingen en adviseert andere afdelingen. Bijzondere situaties vereisen veel technisch inzicht, initiatieven en improvisatie. De problemen zijn veelal complex en van technisch/organisatorische aard. Dagelijks heb je intensieve contacten met projectleiding en externe partijen. Je kunt leiding geven aan 1-3 medewerkers.

• Zelfstandig of in teamverband opstellen van (detail)planningen en schema’s met betrekking tot personeel, materialen, materieel, onderaannemers etc. om een optimale projectvoortgang te realiseren.
• Het, in samenwerking met de Projectleider en Chefmonteur, opstellen van een plan van aanpak, samenstellen van de project-/ montagemappen en het inventariseren van de projectrisico’s, evenals opstarten van de bouwplaatsinrichting.
• Het (doen) aanleveren van werk- en detailtekeningen.
• Het maken van financiële overzichten, wijzigingen meer- of minderwerk en projectevaluaties, alsmede bijhouden van ontwikkelingen binnen het vakgebied en documentatie vastleggen.
• Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers op het gebied van bestellingen van materialen, levertijden, prijzen en (innovatieve) ontwikkelingen.
• Optimale benutting van de capaciteit en ondersteuningsmiddelen door de juiste toedeling van medewerkers aan projectteams en deze te voorzien van de nodige middelen en het aanbieden van optimale ontplooiingsmogelijkheden. Tevens aanleveren van managementinformatie aan de bedrijfsleiding door het ontwikkelen en implementeren van registratieprocedures.
• Realiseren van doelen in het jaarplan en bewerkstelligen dat de afdeling effectief en efficiënt functioneert door leiding te geven aan het structureren van de werkprocessen.

Functie eisen

• Hbo-denk- en werkniveau;
• Elektrotechnische achtergrond en ervaring;
• Ervaring in projecten met werkvoorbereiding;
• Teamspeler.

Aanbod

Dit is een tijdelijke rol. Bij Engie is men op zoek naar vaste invulling, maar dat blijkt lastiger dan gedacht. Dus totdat een vaste kracht gevonden is, zoekt met tijdelijk opvulling.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Rutger Beekhuis
op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 21 70 35 36.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Rutger Beekhuis Rutger Beekhuis
Direct: 06 21 70 35 36
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina