SAB Detachering
Vacature

Werkvoorbereider elektrotechniek (mbo) – Amsterdam

Werkvoorbereider elektrotechniek (mbo) – Amsterdam

Introductie

organiseert en verbetert blokonderhoud van waterzuiveringen

Organisatie

De afdeling Onderhoud-Techniek van Waternet verricht het 2e lijns onderhoud aan installaties m.b.t. Drink- en Afvalwater en het Watersysteem. De afdeling bestaat uit vier vakteams: elektrotechniek, werktuigbouw, bouw- en civiele techniek, onderhoudsmanagement.
Het onderhoud is georganiseerd in vorm van blokken: een geplande periode waarin onderhoudswerkzaamheden projectmatig worden uitgevoerd. Blokonderhoud kent de volgende fases: voorbereiding, organiseren, plannen, uitvoering en evaluatie.
Er wordt gewerkt in interdisciplinaire blokteams, bestaande uit een blokleider, vier collega’s elektrotechniek en vier collega’s werktuigbouw en twee werkvoorbereiders. Ook kunnen collega’s vanuit andere locaties worden ingezet. Binnen het team elektrotechniek is ruimte voor versterking.

Functie

Je speelt een cruciale rol bij het uitvoeren van preventief onderhoud op de afvalwaterzuivering(en) en bent daarin de spin in het web. Onder leiding van een blokleider, organiseer je werkzaamheden en bepaalt daarmee in grote mate de optimale inzet van de onderhoudsmonteurs en daarmee het succes van het blokonderhoud.
In alle vijf de fasen van blokonderhoud draag je bij aan het succes: bij de voorbereiding van het blokonderhoud bepaal je de scope van het onderhoud, stem je de onderhoudsactiviteiten af met inen externe partijen, je begroot de kosten, bepaalt de veiligheidsmaatregelen, je plant de werkpakketten en wijst werkorders toe aan de verschillende vakdisciplines. Tijdens de uitvoering van het blokonderhoud organiseer je een dagstart (dagelijkse kick-off) en je ondersteunt bij het bewaken van de voortgang van eigen personeel en externen. Je bent in staat om snel planningen zo nodig aan te passen. Op basis van de ervaringen verzamel je verbeterpunten. En n.a.v. de evaluatie draag je bij aan het verbeteren van het onderhoudssysteem, de onderhoudsdata, onderhoudsplannen en de werkmethoden.
Elke week zullen er ook uitdagingen op jouw bord komen waar jouw inhoudelijke en technische kennis evenals jouw organisatorische vaardigheden weer van pas komen waardoor je echt bijdraagt in de doelen van onze afdeling.

Functie-eisen

Om deze positie succesvol te kunnen bemannen beschik je over:
– minimaal MBO (bij voorkeur hbo) richting elektrotechniek;
– tenminste 5 jaar ervaring in soortgelijke rol in een relevante omgeving;
– ervaring met Maximo;

Aanbod

Een opdracht met een minimale duur van 1 jaar. Voor iemand die een dienstverband bij Waternet ambieert is dit een uitgelezen kans kennis te maken met deze interessante werkgever en is wellicht de opstap naar meer. Maar ook voor de zzp’er met ervaring in vakgebied en sector is dit een goede kans op een mooie opdracht bij een fijne opdrachtgever.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen
0251 26 72 72 of +316 45 64 03 77

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina